Limeni 103 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan druze pa sto ne sacekas 20og je moto skup ogroman u sarajevu,kad vec ides bolje da odlozis za nedelju dana i lepse ces se provesti,a dosta njih ces i u putu sresti pa mozes da se prikljucis...ja na primer idem Boze zdravlja,a idu ih jos bar 300-400 iz srbije za bosnu na skup...msm ako mozes odloziti to ti je moj savet a i lepse ces se provesti hahahahhahahahahha bravo care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlatkoNS 19 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Pije se kafa uz poslednje pripreme pred polazak. Vreme je prelepo, mašina spremna za put. Javljam se kada se vratim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 7, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sad prođoh pored Dutchmana al nema Bugija..Ja išao po skuter u garazžu..Mi odosmo za Temišvar i Segedin.. Lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 7, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Срећно!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlatkoNS 19 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Vama takođe želim srećan put i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Jun 7, 2014 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise slika, ocekujem putopis kad se vratis.... srecno kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlatkoNS 19 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Maxi vožnja je maksimalno dobro prošla. Vreme prelepo za putovanje, put dobar, suv, predeli kroz koje se prolazi su toliko lepi da je vožnja za pamćenje i za ponoviti. Prolazio sam kolima više puta tim putem, ali naravno, ne može se porediti. Taj miris koji se može osetiti u mnogome dopunjuje sliku koju možete videti. Na graničnom prelazu Šepak bilo je desetak kola, sa obe strane. Vozači su me propustili bez i malo ljutnje. Nekoliko patrola policije usput, niko me nije zaustavljao.Cene goriva oko 2,20-2,35 KM. Burgman se pokazao prilično štedljiv u tom režimu i uslovima vožnje. O Sarajevu šta reći ... Pravi bosanski šmek. Gužva, šarenilo, mnogo turista, prilično deluje uredno i uređeno. Od feredža do tetovaža, suknjica, svega Nezaobilazna bosanska kafa (sa ratlukom), sarajevsko pivo i naravno ćevapčići kod Želje. Eto to je ukratko opis ovog lepog puta u Sarajevo, koji mi je btw omogućio da već upoznam neke od vas. Evo i nekoliko fotki sa puta 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Octobar 8, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...