Mostarac 5075 Napisano Jun 5, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Smještaj u Trebinju (navedene su cijene po osobi) PRIVATNI SMJEŠTAJ: Sobe Peđa (15,00 KM) +387 65 543 223 Sobe Vidačić (20,00 KM) +387 65 669 577 Sobe Uljarević (20,00 KM) +387 65 987 398 Sobe Špirto (15,00 KM) +387 65 544 507 Sobe Sušić (20,00 KM) +387 66 777 557 Sobe Vlačić +387 65 963-294 Apartman Gudelj (smještaj za 4 osobe) +387 65 751 133 Apartman u Starom gradu (30,00 EUR apartman) (smještaj za 4 osobe) +387 65 62 62 44 Apartman Mirić (30,00 EUR apartman) (smještaj za 5 osoba) +387 65 651 416 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Posto je smestaj u hotelu u centru(ima podzemnu garazu). Tamo tri puta nocio na putu za Boku. Mozda se zove Inn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 6, 2014 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Želim vam lepo vreme braćo a za ostalo ne sumnjam. Svakako dolazi neko iz Obrenovca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu ujutru stižemo . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram petak popodne krenuti, ili subota rano ujutru. Moji drugari krecu u cetvrtak ali ja ne mogu zbog obaveza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO DOŠLI ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jun 9, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan @Mostarac-kolega sacuvaj jedno burence piva za mene i drugara :-)!nas dvojica krecemo u petak ujutru iz Zmajeva kod vas u Trebinje!Ako je jos neko zainteresovan da sa nama krene za Trebinje neka mi se javi na PP!Pozdrav svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1307 Napisano Jun 9, 2014 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Jel zeleni karton jos uvek pod obavezno ili ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zeleni karton jos uvek pod obavezno ili ??? jeste bez njega ne kreči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S.S.S. 1 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Požega Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko iz pravca Čačka, Požege ili Užica u petak rano ujutro? Ja krećem endurkom iz Požege oko 06.00 - 06.30h. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, pakujte se i polako prema nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki77 8 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: nestin Motocikl: cbr600f4 Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrtak ujtru nas nekolicina iz ns.i okoline krece.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko nekome treba,ima rezervacije(koje ću morati da otkažem ) za petak i subotu,10€ po osobi noć,2 apartmana za po 3 osobe u Starom Gradu. Čisto da znate. kontakt +38765787324,+387256186 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i ja sklopi kockice,eto me u petak zdravlje boze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Kihot 1 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko motora iz Barosevca krece ujutru put Trebinja,vidimo se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 15, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije sa 15 moto skupa TNT Trebinje... image url upload Vjenčanje na moto skupu... upload an image Defile... free picture hosting Divlje Jagode... free uploader Ostali samo dugmići... photo hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jun 16, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo stigli u Zmajevo sinoc tacno u ponoc!Lepo nam je bilo kod vas u Trebinju moram priznati!prelep grad,prelepi predeli za voznju kroz Bosnu,ali kisa se potrudila da nam zagorca put ka Trebinju i nazad!krenuli smo u petak ujutru,i posle granice kad nas je uhvatila kisa nije nas pustala do Mostara!kao cepovi smo bili mokri!usput u Sokolcu smo kupovali dukseve i carape,a u mostaru smo morali da prenocimo jer smo debelo bili okasnili!u subotu popodne smo stigli u Trebinje,i zaista se lepo proveli i napili!organizatoru sve pohvale,sve je bilo na svom mestu!onaj zeleni sator sto je ostao u kampu je nas poklon sretnom pronalazacu,posto nismo hteli onako mamurni po onom pljusku da ga sklapamo!nazad opet pokisli ko misevi,ali sve je to rock'n'roll!kad se u sredu vratim sa terenskog posla okacicu par nasih slika sa skupa i u toku puta!pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, mozda se i vidimo. Zeljko nemoj da se opijanis. Pozdrav za rodbinu. Hvala Deda, vrijeme vam je da dođete, očekujemo vas... E, da me nije majmun kolima pregazio, ni krivog ni duznog, i to na zeleno na sred bulevara, i ja bi uzivao sa vama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja sa ekipom, uvjerio sam se u price kako je cijeli grad podredjen bajkerima ta dva dana... Samo jedan detalj koji nije valjao, to je vlasnik apartmana Miric ciji broj sam nasao u nekom od postova. Zvao, rezervisao za dva dana, kaze frajer sve ok, svakako volim da saradjujem vise sa vama Crnogorcima nego Srbijancima, ja preskocim komentar... Kad ja tamo a ono medjutim,,, Stizemo u petak vece, okrecem broj da me navede na smjestaj ali je tel, ugasen. Probam par puta ali isto,,, Nijesu problem Crnogorci ili Srbijanci nego si veliki problem ti!!! Uh, sad mi lakse... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, mozda se i vidimo. Zeljko nemoj da se opijanis. Pozdrav za rodbinu. Hvala Deda, vrijeme vam je da dođete, očekujemo vas... E, da me nije majmun kolima pregazio, ni krivog ni duznog, i to na zeleno na sred bulevara, i ja bi uzivao sa vama. Znam Deda, rekao mi je Saler, a i zvao sam te sa skupa, žao mi je, biće vremena, ako Bog da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam sa drustvom i proveli se :cirka1:super.organizatorima svaka cast i policiji koja je bila tolerantna. Sve pohvale za Trebinje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo stigli u Zmajevo sinoc tacno u ponoc!Lepo nam je bilo kod vas u Trebinju moram priznati!prelep grad,prelepi predeli za voznju kroz Bosnu,ali kisa se potrudila da nam zagorca put ka Trebinju i nazad!krenuli smo u petak ujutru,i posle granice kad nas je uhvatila kisa nije nas pustala do Mostara!kao cepovi smo bili mokri!usput u Sokolcu smo kupovali dukseve i carape,a u mostaru smo morali da prenocimo jer smo debelo bili okasnili!u subotu popodne smo stigli u Trebinje,i zaista se lepo proveli i napili!organizatoru sve pohvale,sve je bilo na svom mestu!onaj zeleni sator sto je ostao u kampu je nas poklon sretnom pronalazacu,posto nismo hteli onako mamurni po onom pljusku da ga sklapamo!nazad opet pokisli ko misevi,ali sve je to rock'n'roll!kad se u sredu vratim sa terenskog posla okacicu par nasih slika sa skupa i u toku puta!pozz Pozdrav za vas ni ja nisam bolje prošao nevreme do Bara ali nežalim vredelo je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Jun 18, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo stigli u Zmajevo sinoc tacno u ponoc!Lepo nam je bilo kod vas u Trebinju moram priznati!prelep grad,prelepi predeli za voznju kroz Bosnu,ali kisa se potrudila da nam zagorca put ka Trebinju i nazad!krenuli smo u petak ujutru,i posle granice kad nas je uhvatila kisa nije nas pustala do Mostara!kao cepovi smo bili mokri!usput u Sokolcu smo kupovali dukseve i carape,a u mostaru smo morali da prenocimo jer smo debelo bili okasnili!u subotu popodne smo stigli u Trebinje,i zaista se lepo proveli i napili!organizatoru sve pohvale,sve je bilo na svom mestu!onaj zeleni sator sto je ostao u kampu je nas poklon sretnom pronalazacu,posto nismo hteli onako mamurni po onom pljusku da ga sklapamo!nazad opet pokisli ko misevi,ali sve je to rock'n'roll!kad se u sredu vratim sa terenskog posla okacicu par nasih slika sa skupa i u toku puta!pozz Pozdrav za vas ni ja nisam bolje prošao nevreme do Bara ali nežalim vredelo je Naravno da je vredelo!Sve to ide u radni staz i sve je to Rock'n'roll!Veliki pozdrav od Zmajevcana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZMIGA 18 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: sabac Motocikl: suzuki gsx 650 f Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od civijasa,nas 17 je bilo od cetvrtka i proveli se super,svaka cast domacinima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Jun 19, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo stigli u Zmajevo sinoc tacno u ponoc!Lepo nam je bilo kod vas u Trebinju moram priznati!prelep grad,prelepi predeli za voznju kroz Bosnu,ali kisa se potrudila da nam zagorca put ka Trebinju i nazad!krenuli smo u petak ujutru,i posle granice kad nas je uhvatila kisa nije nas pustala do Mostara!kao cepovi smo bili mokri!usput u Sokolcu smo kupovali dukseve i carape,a u mostaru smo morali da prenocimo jer smo debelo bili okasnili!u subotu popodne smo stigli u Trebinje,i zaista se lepo proveli i napili!organizatoru sve pohvale,sve je bilo na svom mestu!onaj zeleni sator sto je ostao u kampu je nas poklon sretnom pronalazacu,posto nismo hteli onako mamurni po onom pljusku da ga sklapamo!nazad opet pokisli ko misevi,ali sve je to rock'n'roll!kad se u sredu vratim sa terenskog posla okacicu par nasih slika sa skupa i u toku puta!pozz Ista prica I sa nama, od Mostara do Trebinja nas je pratila kisa. A tebe sam prepoznao odmah, usli ste na skup minut posle nas inace skup je bio odlican, super muzika, klopa I pre svega ljudi koje smo upoznali su nam ulepsali ceo dogadjaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...