pedjafzr 44 Napisano Maj 29, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha iz naslova. Kuoljena na carini i mene je odlicno sluzila,broj motora je na PUS. Agregat u odlicnom stanju i kompletno ,mehanicki je potpuno ispravan i upotrebljiva i odlicno sluzi svrsi,vozi se svaki dan.Promenjeno ulje u motoru i filter ulja i ociscen karburator i stavljene druge gume ,zadnja potpuno nova a prednja polovna ali je bila i sada je dobra. Jedino sajla dekompresora nije u funkciji,treba da se menja,a inace motor pali i radi odlicno a ide od svih 600 tica koje sam ja vozio bolje pa cak i od KLX-a.Zamenjeno ulje i filter ulja. Moze zamena za razno najvise bi mi odgovarao neki skuter ili noviji enduro motor uz moju doplatu. Nudite pa ce mo da vidimo. Poz Slike mozete lepo videti klikom na desni klik i "otvori vezu u novoj kartici". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 29, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imam saju dekompresora ako ti treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 29, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena ustvari? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Maj 29, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Îzvinjavam se cena je 600 e za forumase i to je cena za kes,i samo za forum inace je 50 e vise. A sto se tice sajle to nek resava drugi vlasnik. Ali eto mozes da napises cenu,ako je poklon onda cu i ja da menjam . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 30, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima moze na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...