Jump to content

Moto Zajednica

italjet formula 50

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

postovanje kolege.

1-da li neko moze da mi kaze , kako se skida tj. menja manzetna na italjetu formula 50. skuter ima specificnu viljusku. sam sam ga celog odradio, ali to ne mogu da prokljuvim.

2- da li neko ima na prodaju plastike za isti

3- mozete li me uputiti na nekog NORMAALNOG speditera ,a da mi carini skuter.

4- moze li mi neko reci, koliko bi me iznela carina za njega. sve komplet, posto je skuter kod nas.

5- ima li neko isti takav na nasim tablama da je neupotrebljiv

HVALA

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

1. Da bi skinuo manzetnu mislim da moras celu viljusku da odvijes, i na tocku i na zadnjoj strani.

2. Plastike ces vrlo tesko naci za taj model, posto ih na otpadima nema nigde.

3. U kom gradu ti zivis?

4. Zavisi od odsta faktora

5. Ne znam

• U prolazu, 3 postova

raskuposao sam je celu. izvadio sam i osovinu sa diskom. vidim (mislim, a nisam siguran) da je izgleda u pitanju klinasta osovina , koja se nabija. udario sam par puta , ali ne smem vise , osteticu lagere. pre toga sam skinuo "zvezdast" osigurac i pri tom ga malo ostetio. ne razumem da su lidaci ovako zakomplikovali zamenu manzetne najobicnije.

- sto se plastika tice...ne mogu da verujem. i sto sam nasao cene polomljene ....strasno, pa reko da vidim da li neko ima komplet za pristojnu cenu.

- u Beogradu sam . na Zvezdari.

- od cega zavisi cena carine? imam njegovu tablicu, saobracajnu i uvozne papire iz bosne. koji je raspon? cuo sam da je iz bosne mnogo jeftinije. nemaju katalog

moj br je 0644165338, ako ima neko resenje za sve probleme koje imam sa skuterom. br je ako sam na putu , pa nisam za kompom. hvala

Promenio član misatvb

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Motori se sad carine po jedinstvenom katalogu koji pravi AMSS. Zavisi od godista, od kubikaze, od modela carinjenja... Meni su skoro carinili neki motor koji se nikad nije zvanicno prodavao na nasem trzistu pa ga nisu imali u katalogu. Carinili su po nekom njihovom modelu i kostalo je malo vise nego sto treba. Uglavnom, motor je bio 300 kubika, 2007god, carina bila 34000din.

Sto se tice manzetne nema sanse da se setim kako se to rasklapa. Pre dve tri godine sam imao jedan 180 kubika, menjao mu lezajeve i jos neke sitnice, ali sad ne znam kako :neznam: Probaj da nadjes negde na netu service manual za taj model.

U BGu ne znam ni jednog speditera

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja