Jump to content

Moto Zajednica

Hitno potrebna pomoc oko skutera sprint exactly 50!

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Ovako: Imam problem sa mojim mezimcem, sprint exactly-jem. Do pre samo par dana radio normalno i normalno sam ga vozao i sve i danas jutros lepo radio i palio i kad sam se vracao kuci od dede normalno ga upalio pustim kocnicu i krene sam da ide bez dodavanja gasa. Dodje do odprilike 15km/h i ugasi se i posle toga malo sacekam i opet tako isto! Neki mi kazu da je u pitanju do sauh-a ili karburatora. Sta da radim??? Molim za vasu pomoc, da li znate mozda u cemu je problem jer nemam neko iskustvo sa skuterima jer sam ga tek skoro uzeo polovnog sa predjenih 7.000km (HVALA U NAPRED!!!) :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Da li ima visoke obrtaje bez dodavanja gasa? Da li se ugasi ako das gas? Ako krene da se gasi kada das gas onda moze biti sauh. Pogledaj takodje da li se slucajno filter vazduha nije odvojio sa karba jer ako imas viska vazduha oce obrtaji da odu u nebesa a smesa previse siromasna i moze da zariba ako je 2t masina. Takodje, sad mi palo na pamet, ako imas 2t masinu i primetis da odjednom leti kako nikad ranije nije, a ne sipas mesavinu nego pumpa dodaje ulje, znaci da ulje ne dospeva u karb i nemoj voziti ni slucajno jer ce zaribati. Obavezno proveri sve prirubnice, mozda dobija fals vazduh na usisu, proveri da li imas ulja u posudi za 2t ulje, da radi pumpa, da je sajla gasa, koja treba da se racva u dva kraka, jedan u karb, drugi kod pumpe za ulje prikacena tj da se nije otkacila. Ne znam kako mozes sauh da vidis da li vraca nakon zagrevanja, kontam da je bimetal u pitanju, moze da se vidi merenjem da li daje kontakt ili ne.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja