colnago 35 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je proslo godnu dana od kradje mog MZ-a, a on ni do dan danas nje nadjen, uzimajuci u obzr da je ljubav prema MZ-u i dalje prisutna, a da na listi prioriteta gubi bitku sa svakodnevnim obavezama, narocito zbog materjalnh prilka, onaj ko u u trenutnoj konstalacji snaga i interesa vidi priliku za trgovinu samnom, neka bude obavesten o mom oglasu na ovom i drugm sajtovima na ovaj nacin.O svim detaljima nedoumcama slobodno me kontaktrajte. https://www.kupujemp....htm?filter_id= 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si to da je prenos vlasnistva tek po isplati naveo u smislu da je to neka garancija prodavcu, onda nisi trebao da pominjes da ti odgovara i motor bez papira :-)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Maj 22, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Decko, slabo ovde ima glupih ljudi, ne mora da se crta. Inace, motor bez papira moze biti iz raznih legitimnih razloga. Izgubljeni, ne zna se vlasnik a mrzi te da ides i placas takse da kopas po MUPU, nije prevodjen a ti si peti vlasnik u nizu, umro vlasnik a nije uradjena ostavinska rasprava... U slucaju da iz nekog razloga nemas papire, a motor nije kraden jer sam na to posebno alergican posto je meni ukraden, ti potpises u prisustvu dva svedoka izjavu da motor nije kraden, a ja ti isplatim odmah, obzirom da zakonska varijanta obezbedjenja ne postoji a takvi motori su daleko jeftiniji od legalnih, pa to nije problem platiti. Inace, neke stvari se mogu zakljuciti bez posebnog filozofiranja, a medu MZ* jasima vladaju pravila koja su mrska prevarantima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...