YOman 109 Napisano Februar 7, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgledaju loshe a po reputaciji proizvodjacha bi trebalo da nisu ni loshe.. Evo linka: http://www.savatech.si/index.php?Itemid=92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ima li distributera Savinih guma za Srbiju/Beograd? Naravno, moto program. Hteo bih da porucim unutrashnje gume koji oni proizvode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ima li distributera Savinih guma za Srbiju/Beograd? Naravno, moto program. Hteo bih da porucim unutrashnje gume koji oni proizvode. Savine unutarnje gume su obično smeće - ja sam ih se namjenjao poprilično. Ako ih montiraš u neke enduro gume i ispustiš npr. pritisak na 1.5-1.7 bara, propuste kod ventila začas. Bolje kupi za 11-12 EUR Michelinke ili Dunlop zračnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgledaju loshe a po reputaciji proizvodjacha bi trebalo da nisu ni loshe.. Evo linka: http://www.savatech.si/index.php?Itemid=92 Ove enduro profile rade zadnju samo od 18 cola, specijalci ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tih guma u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala AnteK na savetu. Zimus sam bio u Sloveniji, i nije me mrzelo da odem do fabrike u Kranju i potrazim te zrachnice. Sad vidim da sam imao srece shto nisam naishao na njihovu maloprodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...