vasa maser 28 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem sva 3 metalna original kofera za BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Maj 13, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan vaso napisi za koji BMW ti treba, jel nisu svi isti zbog auspuha (obicno je levi drugaciji od desnog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan GS 1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 13, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Eno baš dva komada na specijalnom popustu u BMW Minhen Sever. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 14, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Daj link ka tim koferima na popustu, i koja je cena. I moj matori juri za R1200GS . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 14, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je ovde: http://www.muenchen....n/de/index.html Ali ne vidim da imaju na sajtu robu sa akcije. Verovatno ću ići ponovu u subotu pa ću ti javiti detalje ukoliko se nije prodalo. To je neka raznorazna oprema na popustu, sve onako na gomili izmešano. Verovatno poslednji komadi, možda i po nešto ogrebano, pojma nemam, nisam detaljno razgledao jer planiram da kupim K1300R, pa mi ti koferi svakako ne bi odgovarali. Inače, kada sam bio pre dve nedelje kupio sam originalni BMW duks za 20 evrića Bio je taj jedan komad 3XL i ostalo još 2 komada 2XL. Narednog vikenda ih više nije bilo, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 14, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije tesko vidi pa ako mi odgovara da posaljem neke prijatelje koji su u blizini Minhena da pazare. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Maj 17, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je ok ali bi ja neke u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...