Antony 1 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YBR125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima! Naletoh na ovaj forum preko googla, imate dosta dobrih saveta i tema, pa reko hajde da se pridruzim i ja. Iz Sapca sam, imam 24 godine i uskoro polazem prvi put za motor, konacno je vreme doslo da i tu zelju ostvarim, mozda sa malim zakasnjenjem al opet Better late than never, sto bi rekli. Prvu sezonu cu najverovatnije krenuti sa necim od 125, eventualno 250 kubika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NautilusPompilius 2 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Motocikl: u potrazi! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od forumaša u sličnoj situaciji! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao zemljak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...