srle69 56 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan NOVA original Harley-Davidson majica, made in USA, ponovo na oglasu Nažalost, meni je prevelika pa ide na prodaju, a i ja vozim enduro, pa i nije za mene. Veličina XL cena : 2500 din Evo dimenzija: - raspon između šavova na ramenima gde počinju rukavi je 57 cm - od okovratnika do dole (dužina majice) sa prednje strane mereno je 70 cm. Kažem opet radi poređenja, ja sam visok 178cm i težak 85 kg i meni je široka u ramenima, a dugačka mi je do pola butine. Mislim da i treba da bude malo duža (ali ne kao meni) i tako su je i sašili, jer kada sedneš na motor da se ne bi izvukla iz pantalona i da ti ne bi bila gola leđa. Slike govore sve... [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 30, 2014 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ! ponude na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da malo osvežim oglas, ja sam za ovo i zaboravio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno...poruke na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...