badzabajker 89 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi par srafova za oklop za R1 2003 ili ti Diodu. U pitanju su oni sa imbus glavom sto se zakrecu za 90 stepeni sa sve onim zabicama. Moze i na poklon ... 063/8282-122 Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 8, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan hahaha.... taj 1 sraf sa zabicom je nov oko 8-12 eura .... moze i meni na poklon ako neko ima viska 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan To se lako napravi: kupis vijak koji ti odgovara (mislim na glavu imbus vijka) odseces navojni deo da ostane telo vijka (bez navoja) na duzinu koja je potrebna. Zatim izbusis rupu fi 3 na zadatoj meri, ubacis oprugu pa podlosku i nabijes civiju u rupu tesno da ne bi ispala. To sve kosta otprilike 40-50 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas skontao najbolje, imas sliku te kreacije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti bas tako mlad da nisi skontao kako to izgleda, ali imas na Louisu ili polu pa uporedi sta ti treba. Ako si blizu NS-a mozes doci da ti pokazem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ko nije mlad, ko rosa u podne )) U batajnici sam, pa se cujemo kad krenem do ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niki-85 0 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Bogatic Motocikl: Suzuki rg 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/image/9058-t2ec16jzqe9s3srylbr-o8c80q60-12/ ovakvi safovi mogu da se koriste za vetrobrane a i vizire ako ti odgovaraju javi se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...