Mikeli.pg 711 Napisano Maj 10, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na odgovorima. Razmisljam o kupovini maxi scootera . Varadero mi je odlican Ali treba mi motor za svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na odgovorima. Razmisljam o kupovini maxi scootera . Varadero mi je odlican Ali treba mi motor za svaki dan i to da probas,a Mikeli svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci, junački Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo ... Ja odavno planiram otici skuterom (majesty 250cc) do crne gore ali nikako. Hvala vam na ovome,sad mi se ide jos vise svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Maj 24, 2014 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...