bodymorph 181 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ponavljam temu ali juce tacno u 19h desio se udes na sred gazele, na mostu dva automobila i jedan motocikal, u pitanju je neki r kawasaki zelene boje sa NS tablama, bajker je povredjen, pored je bilo parkirano jos 3-4 motocikla, da li neko zna nesto o ovome.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 998 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Tema nije za crnu hroniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan pa nije sigurno ni za belu, ali se iskreno nadam da posledice nisu bile fatalne po kolegu, a nek je urednici prebace ako misle da je za neku drugu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Maj 6, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan U crnoj hronici se postuje ukoliko je smrtni ishod, za ostalo je "Motoristi na drumu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6120 Napisano Maj 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6133 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prebačeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8823 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko o kome se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista, cudno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy82 41 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj sa ninjom zelenom na ns table sa gazele..curka se prestrojila u levu traku ispred mene, i kad me videla htela je da se vrati u srednju, medjutim vozila koja su bila iza nje su zauzela prostor, a ona je nagazila kocnicu..pokusao sam da joj se provucem sa leve strane, ali prednji tocak je pogodio levi cosak, i proleteli smo telima pored auta..Na motoru smo bili ja i moj kum, ok smo..hvala Bogu. Hvala vama na birizi, i veliki pozdrav, vidimo se kad se oporavimo na putevima.. 41 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i hvala bogu da neko prodje dobro,brz oporavak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Nek si nam ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da ste dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 11, 2014 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vozila koja voze zene, ja sam za to da se obeleze posebnim vidnim znakom....znas li ti koliko pernatih zivina ima u gradu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Vozila koja voze zene, ja sam za to da se obeleze posebnim vidnim znakom....znas li ti koliko pernatih zivina ima u gradu Mislim da ti je zakljucak previse sovinisticki ,koliko ima idijota za volanom muskog roda toliko ima i zenskog ,nista ni mi nismo bolji 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Maj 11, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate ja se ne bih složio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11482 Napisano Maj 11, 2014 Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Stile u pravu. Od danasnja 4 izletanja i 1 preticanja sa desne strane,zaustavnom trkom, na auto putu, pri brzini od 120, bila je 1 curka ( izletanje ) i 4 Mandrila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...