dominator 98 1 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Riđica Motocikl: Apn4,goes520,atv200 Prijavi odgovor kao problematičan SVE JE DOBRO DOSLO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan cilindar, vazdusno haldjenje, iz tog razloga nije bas za grad kreni-stani..., poznat je po potrosnji ulja sto naravno zavisi od stanja agregata, dobar za duza putovanja, odlican za off road (ali ne najtezi off zbog svoje kilaze ,oko 170kg) sevisi oko 4000 din, registracija nesto vise od 100e Veoma ja upravljiv ja ga imam pola god i vozim ga ko APN Do sad nikakvih problema nisam imao , tako da neznam kako idu cene delova(al mislim da nisu skupi) potrosnja mu je oko 5l normalne vonje, a 7l kad ga cepas Po meni sjajan motor za pocetnike a moze se i za sitne pare naci Sta te zanima pitaaaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 238 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gore ekstra primerak. Jednostavan, lako upravljiv, jeftin za odrzavanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dominator 98 1 Napisano Maj 5, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Riđica Motocikl: Apn4,goes520,atv200 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ulja je normalna potrosnja , na koliko se menja lanac bregaste , ima li kos nekih mana sa agregatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi u kakvom je stanju, ako je dobar potrosnja ulja se i ne primecuje tj oko 1-2dl od servisa do servisa tj 2500-3000 km ako je nsto losija masina tj ako su stradale karike i gumice na ventilima onda i oko 1l na 1000 km dominator nema nikakvih mana sa agregatom( barem kolko ja zanm) za raliku od DR (svi ispod 95god treba vezati) koji je dosta dosta losiji za razliku od honde jedina mala sitnica sto mi se na njemu nesvidja je vazdusno hladjenje nije bas za gradske uslove kao i za rad u leru, ali u neku ruku i dobro jer nemas brige o vodenoj pumpi i 100 problema koja ona zna da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2441 Napisano Maj 5, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vazdusno hladjenje nije mana to je odlicno reseno I on je predvidjen da podnosi bilo kakvu gradsku ili terensku voznju. Za laksi teren ekstra a za auto put smor. Za dve osobe isto nije bas, ako ne mora. Sve u svemu dobar motocikl ali nema bas sve za svakoga. Mada takav motor nikad nece napraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesusraves 0 Napisano Novembar 20, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Interesuje me gde imaju da se nadju u Srbiji standardne karike 100mm? Da li neko zna? Nasao sam na ebay povoljno ali bih voleo da ne cekam dugo dok mi ne stigne, kopka me da sto pre sklopim masinu heh, naravno ako je i cena ok (: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 25, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hondino predstavnistvo Delta u BG stizu delovi za oko 2 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2441 Napisano Novembar 25, 2016 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u Balosavi 3t racing, original Hondine 56 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...