MrDuck 0 Napisano Maj 3, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, možda mi je glupo pitanje, ali zanima me da li je izvodivo menjati mašinu na motociklima? Imam Varadera 125, kako sam čuo to je najveća 125-ica u proizvodnji, motor je ogroman i mnogi mi ne veruju da je 125, njegova mašina je ekstra i zaista sam zadovoljan, ali je veoma slaba za toliki motor. Ram mu je robustan i mislim da bi izdržao i jaču kubikažu, e sad da li je to izvedivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Maj 3, 2014 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Motor jeste velik, tacnije visok...ali je tanak za nesto vece. To je bar moj utisak, jer evo bas pravimo jedan. Ramic mu je...pa ramic. Napred jedan tanki diskic, viljuskica skoro kao na BT-u...Ne znam. To je izgleda zaraza koja vlada u Srbiji, da se stalno nesto pakuje. LJudi su generalno izuzetno zadovoljni ovim "motoricem" i svesni svih njegovih prednosti i mana. Za lovu koju bi potrosio na zezanje...a ima zezanja...prodas, dodas i vozis se na necem vecem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj motor voZio 3 god i msm da mu je motor sasvim dobar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 5, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stara iluzija iliti otpicke varka, da je swapom jeftinija karta do Rima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...