Goxy M 2 Napisano April 30, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Trebao bi da kupim moj prvi komplet(jaknu i pantalone),pa me zanima marka Frank Thomas. Moze li neko da mi kaze nesto o toj marki? Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13114 Napisano April 30, 2014 Ne silazi, 7454 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je to oprema, ne sekiraj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam čizme, vrhunske su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A gde moze da se kupi i koje su cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan E,pa,ovako. Bio,kupio. U pitanju su rashodovani kompleti Engleske policije. Neki su koristeni a neki novi,ne koristeni. Na zalost,u moom slucaju samo je jakna Frank Thomas,a pantalone su Cordura.Malo sam glomazan za pantalone. Imaju 7-8 kompleta. Cena je 150 evropskihnovcanica. Kompleti poseduju zimsku postavu koja se skida. Iduceg ponedeljka mu stizu BMW kacige. Koga zanima evo mu ime i broj. Rade 060/3344125. Nalazi se na Bezanijskoj Kosi. Recite da vas je poslao Goran,Urketov drug koji je pazario odelo pre neki dan. Kako mi je rekao,kod njega mozete da se porucite sta zelite. Inace prodaje i vojnu opremu. A evomalo i slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...