Jump to content

Moto Zajednica

Pohvala za Rajine crash padove

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 308 postova

Ovom prilikom zelim da pohvalim člana ovog foruma Raju, pošto čovek pravi lepe crash padove za ok novce. Znam da politika ovog foruma ne dozvoljava agresivni marketing, ali što ne pohvaliti nešto što je dobro, efikasno, lepo odrađeno i još to pravi neko od nas.

Svaka čast, Rajo i samo napred.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pa ako pogledaš da su inače po 60 evra u polo katalogu pa dostava i ptt, cena i nije loša a mogu da kažem da izgledaju bolje nego na slici. Ali ja sam u svakom slučaju hteo samo da pohvalim nešto što je ok, a ne da pokrećem debatu.

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

imas slike u oglasima

30 evra par,nije bas jeftino

Ja ne nađoh oglas... Može li neko link da ubaci ili slike?

A za 30 Evra ja ne bih ni alat stavio na gomilu. Ako imaš jeftinije ti pošalji gde?

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: yamaha r1

Imam pravo da iznesem svoje misljenje a imam i strug pa znam koliko izadje da se naprave.U louisu su od 35 - 40 evra zavisi od motora,jos i plastificirani u svim bojama,naruci preko www.motobunker.com bez provizije.A oglas stoji vec danima na svim sajtovima tako da ste se potrudili da nadjete nasli bi.

To što si video u louisu nema veze sa ovim ovde, probaj da naručiš pa ćeš videti o čemu se radi. Ali nema veze, meni je ovo od Raje leglo ko budali šamar, i zbog toga sam i pohvalio. A o motobunkeru no coment, kada nesto narucis pomoli se Bogu da ti stigne početkom sledeće sezone. Ja kad god sam nazvao ili ne može da primi porudžbinu, ili ide preko tek za mesec dana, ili nazovi od srede jedan dan, pa brate ako oni neće da me ispoštuju kao mušteriju, neću ni ja njih kao prodavce. Pre ću Beri platiti 15 posto, zato što čovek kada god da sam ga nazvao bio je ljubazan, i uvek je sve bilo na vreme. Ali odoh ja u off, izvinjavam se.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 599 postova

Imam pravo da iznesem svoje misljenje a imam i strug pa znam koliko izadje da se naprave.U louisu su od 35 - 40 evra zavisi od motora,jos i plastificirani u svim bojama,naruci preko www.motobunker.com bez provizije.A oglas stoji vec danima na svim sajtovima tako da ste se potrudili da nadjete nasli bi.

IMAS STRUG !!!  STRAVA,BLAGO TEBI !  E, jos da imas volje da ga ukljucis i svi cemo kupovati od tebe po 15 E par.  Evo, ja prvi !! 

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: TDM 4tx

Ajde ako je neko ljubazan posto sam ja neobaveshten, kako se montiraju ti crash padovi i kako to funkcionishe, poshto sa slike pokushavam da skapiram ali mi ne ide ???

• Svrati ponekad, 430 postova

Montirali smo na takav motor.Mora da se probusi oklop sa obe strane i idu duzi slajderi,koliko se secam 12cm duzine.

Uglavnom mogu da se postave lako,pozovi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja