Stefan Perovic 18 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz zanima me sta moze da bude na kawasaki klx 250 4t, kada je hladan bas teze upali, ali ne pusi niti bilo sta kad je hladan i malo cukece kad radi na leru i kad idem negde i pustim gas onda pocne da cukece po malo sta to moze da bude posto sam taj motor sada kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj majstor Bokilica, imas njegovu temu na forumu. Ja imam slicne simptome na Kawi GPZ550 s tim sto pali na pogled.U razgovoru sa prijateljem mi je rekao da se to cuje primarni lanac(izmedju masine i menjaca) i da nije nista opasno.Posto mi on i odrzava motor nema razloga da me zeza.Drugi momak koji vozi istu kawu kao moju mi rece da se to kod njega cuje zadnjih 20 000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha i meni je majstor rekao da se lanac mnogo istegao i da zbog toga lose pali, a trosi 3,5 l na 100. vuce extra, sve samo me nervira sto cuka to kao da me neko bije po glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 28, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan tesko je ovako reci sta je.dal su ventili.klackalice.ltjft bregaste.otvori se pa se vidi sta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano April 28, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan udara klip u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista sutra cu da rasturim pa da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Dekompresor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema dekompresor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ovako je stanje, bregasta mora da se salje na obradu i dekla, sad, malo me buni ima dekompresor malo ja nisam upucen, on ima lufta i zvecka po malo nema bas mnogoo 5 mm se pomera levo desno ona dva dela sto su dekompresor, sad sta tu moze da se radi da li moze da se prenituju one nitne da se to odradi od nekog materijala i da se prenituju, ili to treba da ima lufta malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Maj 24, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu naci drugu glavu za kawasaki klx 250 4t zna li neko? Jer ovoj nema spasa zajedena su kucista mnogo dole i nista joj se ne moze uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko koliko je zazor kod bregastih od lezista gde lezi osovina bregaste? koji je tu zazor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ko zna odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Decembar 1, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan tesko u srbiju da ima glava negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sredjena je glava bez potraznje druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...