srkixt660 28 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Exceed 200 - 2005 godište.Prvi vlasnik,registrovan - SHOWA gasni amortizer - KTM blatobran,Pirelli gume i još mnogo,mnogo drugih prepravki... - Cena 1500 Evrića - 063/705-5800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 17, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Februar 17, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan pa srki jos ga nisi prodao,ja mog odaaavno prodao za 1250 eura, polako bice kupaca,srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa srki jos ga nisi prodao,ja mog odaaavno prodao za 1250 eura, polako bice kupaca,srecno Nadam se da ce biti kupaca, jer od kad sam uzeo Horneta, Keeway mi smeta jer mi je garaza jako mala pa moram bukvalno da preskacem preko motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan opa dobra masina.izvrstan motor,sa srecom da se vozis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 2, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akcija " jedinstven keeway za male pare " i dalje traje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jos nije oso? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos nije oso? Joj ne staj mi na muku Smeta mi u garazi, jer nema bas dovoljno mesta i za njega i za Hondu, a opet zao mi da ga dam za male pare s obzirom na to koliko sam ulozio u njega i koliko sam sredjivao i odrzavao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma prodaj ga za nesto manje para.... koji ce ti rac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma prodaj ga za nesto manje para.... koji ce ti rac... Ma ako ga prodam za manje pare nego sto trazim,a sve mi se cini da ce tako biti, ispasce da sam motor koji ima mnogo prepravki i opreme prodao za iste pare za koje se prodaju i potpuno fabricki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Srki bez zamjerke al tvoj je potpuno polovan....Ponavljam bez ljutnje al sto jes jes da je sigurno tvoj mnogo bolji posto si ga odradio koliko sam cuo extra,al malo ljudi to cijeni i cini im se da je novo novo jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 7, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo pala cena na 1300 E . Za te pare se prodaju potpuno fabricki, koji na sebi nemaju nista od opreme i pritom nisu ovoliko ocuvani. Mislim da je ova cena vise nego korektna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kooonacno prodato.U kompletu je prodata i AGV kaciga ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...