avijaticar 142 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, sretno vam bilo, i lep provod! Sto nema slika enterijera onog Louis-a xxx? Ima li tamo popusta? Chicha i ja smo na dnevnoj lektiri do Ralje, cekamo vas sa novim pricama. Pozdrav i za drustvo koje se pridruzuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Osim Louis-a, planiran je tematski obilazak i FC moto shop, Polo Motorrad i Hein Gericke. Da ne forsiramo samo jedan lanac prodaje opreme.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano April 26, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano April 26, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dva lokalna momka spremna za Avanturu i startuju za 20 min. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano April 26, 2014 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Voz, kušet kola, Žarić vino, pršuta……eeeee, mladosti. Svaka čast, samo gurajte. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i uzivajte!Pozdravlja vas Vasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan srecan put lepo vreme i dobar provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano April 26, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put cekamo slike poslato iz konzulata italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano April 27, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan II dan. Stižemo u Hamburg.Istovaramo motore, ne daju bez kacige da ga prevezeš ni metar. Sale i ja dobijamo ostav i vraćamo se po kacige. Ostali su bili mudriji., ali Austrijanac sa Hayabusom se raspravljao (to je otac, sin vozi Ninju). Pozdravljamo se sa njima, a. od vinara dobijamo besplatne ulaznice za sajam vina, koje nažalostnismo uspeli da iskoristimo. Pravac hotel Phoenix, preko puta glavne železničke stanice. Stari skroman hotel, ali pristojan. Sobe su nam na raspolaganju tek od dva. Vaćamo se do hotela, i uz 20EUR bakšiša uspevamo da se raspakujemo i istuširamo pre odlaska u grad. Ipak se"osećamo", veoma.... Kao talibani! Vozimo motore u obližnju garažu, plaćamo dnevnu kartu po 8 EUR. Čisti, veseli i nasmejani odlazimo peške put oba Louisa. Tu sledi uobičajeno "izbezumljivanje".Nema veće mamipare. Sve ti treba a kupiš i što ti ne treba. Bar neki.... Mada,kome je relano dovoljna jedna GoPro camera?!? Posle toga odlazimo kod Turaka na ručak. Vrlo smo zadovoljni i "okusom" i kvalitetom.. To je u onoj, gore slikanoj - ulici Ljubavi..... Međutim, neko ne može da sačeka, ranije dogovoreno, fotogafisanje hrane.... Vraćamo se u hotel, dobijamo i drugu sobu, i posle kratkog odmora idemo ugrad.. Ali ovaj put "turistički" Ova me fotka neodovoljivo podseća na onaj čuveni snimak zemunskog klana, u Parizu, čini mi se? Pošto se nema vremena,uzimamo bus za obilazak grada.. U Hamburg smo otišli dan ranije na Saletov predlog, vđeni logikom "ako sad ne odemo u taj grad,nikad nećemo". Nismo imali skoro nikakva očekivanja, a grad nas je oduševio! Nastavak sledi. Prvo fruschtuck, ondak naput 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , odlican put . Jedva cekam nastavak ... Koliko je kostao onaj Kawasaki Z1000SX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danger 19 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim situaciju , lep provod vam zelim ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano April 27, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! @ Avijatičar: Iznenadio bi se koliko znači grupa - više ljudi, kada se pregovara oko cene. Rabat! @ Mikeli pg: Radnja je bila zatvorena kad smo prolazili, nismo zapamtili cenu. @ Danger: Pozdrav mom drugu Mihailu i društvu iz kraja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , odlican put . Jedva cekam nastavak ... Koliko je kostao onaj Kawasaki Z1000SX Kawasaki je specijalna edicija Kawa Team Ho. www.kawasaki-hoely.com Cena 14.990,00 evra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6872 Napisano April 27, 2014 MotoDJIR.com, 1382 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Probaću malo da hronološki ubacim još neke fotke. Nemam ih mnogo pošto sam ja zadužen za video produkciju. Spremamo po povratku jedan lep film sa celog putovanja. Potrudićemo se da bude što pre. A s obzirom da nam je u hotelu OČAJAN internet tek sutra ubacujemo fotke. Ne vredi,nismo u Srbiji pa da sve radi kako treba. Probaćemo opet kasnije!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 27, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva sa internetom preko, mi u Srbiji kao da smo ga izmislili! Uzivajte, a mi cemo da pratimo sa posebnim zadovoljstvom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 28, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon neckanja i troumljenja zbog lose prognoze, prelomih i osedlah vranca, te se provukuh juce bez kapi preko Belgije i Luxa. Prognoze i dalje nepovoljne, ali pogled kroz prozor i nije toliko strasan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Prosao si pored mene a nisi se javio,a rakija ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 28, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosao si pored mene a nisi se javio,a rakija ceka Pao si mi na pamet dok sam flaprtao kao zastava na autoputu pored Hasselta na 160 km/h , ali i bez stajanja sam stigao u 22:00 na cilj, tako da stvarno nije bilo vremena. Jbga kad sam se neckao do zadnjeg trenutka... ... vidimo se u cetvrtak ili petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Od Hasselta si imao 30km do mene...Nadam se da ce mi motor biti gotov do srede ,jos je u #*!!!"#** servisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Stigli u Dizeldorf kod Milana. Kasnije stavljamo fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano April 28, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Mile Legendo! Cekamo te! Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6872 Napisano April 28, 2014 MotoDJIR.com, 1382 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ni danas nista od fotki. Internet odlican,ali smo se toliko prebili od nekog lokalnog piva,da ne znamo gde je levo. Sutra stizu sve u kompletu,a bice ih mnogoooo. "Cu Djumris,Cu" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Junge 34 Napisano April 28, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nemacka Motocikl: -BMW R1200GS LC -BMW F800 S Prijavi odgovor kao problematičan a sutra rano ustajanje ,,,aa jojjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auu, pa ko vas to prevari, lokalno pivo i jos Nemacko... Ja to ne bih nikad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6872 Napisano April 29, 2014 MotoDJIR.com, 1382 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Po obećanju malo "slikovitih" fotografija: "Bečki Klan!" Pripreme za ulazak na vozi davanje instrukcija kamermanu. Boki u veselom izdanju. Ništa ne prodajem,samo se hvalim! "Oni će mene da uče Nemački" Unas,sa drugarima bajkerima i vinarima iz Austrije. "Pusti me da spavam,ni čarape nisam skinuo!" Uspavana lepotica(mlada) "Dobar si ČOVEK! Dobar. Samo ne vozi tako brzo." Došli Srbi u Hamburg pa ljudima pozlilo. Stigao jaran iz Banja Luke. Kamikaza 79(Damir) na direktom proputovanju...Irak,Bosna,Hamburg. Dobrodošao! "Slušaj ovako,KTM je najbolji motor,a kada vidiš da ja pretičem kolonu,udari i ti po gasu. Ako ne znaš countersterring i ne treba ti.Samo pravo" Wolfsburg,fabrika WV. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...