Iron_Floyd 408 Napisano Maj 4, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe odustajem... Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Eeee jbga spade serija na dva slova, moju malenkost i mene izgleda da cemo ove sezone kaciti fenjere i uljanice na dorate da osvetlimo izorane i ne izorane drumove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Maj 15, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre dve godine kupio sa DX-a ove i za sad su odlicne http://www.dx.com/p/...53#.U3QIjfmSz-U Stiglo na adresu neocarinjeno i bez troskova transporta. A od kada su ove nove haraclije dosle na vlast sa istog sajta ako mi ne ocarine ono bar naplate sedamdeset dinara sto su morali da pregledaju posiljku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Maj 15, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre dve godine kupio sa DX-a ove i za sad su odlicne http://www.dx.com/p/...53#.U3QIjfmSz-U Stiglo na adresu neocarinjeno i bez troskova transporta. A od kada su ove nove haraclije dosle na vlast sa istog sajta ako mi ne ocarine ono bar naplate sedamdeset dinara sto su morali da pregledaju posiljku. Da li su dovoljno jaka ova svetla da se koriste kao dnevna? Kako se ponašaju tokom noćne voznje, da li dovoljno osvetljavaju put bez upotrebe glavnog svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 15, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ne i ne. imam iste takve,narucene sa istog mesta u skoro isto vreme sent from On D Roud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 15, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A zašto bi vozio bez upotrebe glavnog svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 15, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako iznenada rikne sijalica u sred krivine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan A zašto bi vozio bez upotrebe glavnog svetla? Kao sto kaze kolega, u slucaju da otkaze xenon set. Ima li jos neko preporuku za jaka dnevna led svetla, po prihvatljivoj ceni? Da li je neko imao iskustva sa ovim LED COB? Sve češće na putu vidjam automobile i motore sa naknadno ugradjenim DRL, ali ta svetla toliko očajno svetle da se preko dana i ne primećuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za opciju 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Grupno naručivanje više nije aktuelno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha Ja sam procitao prvu stranu i pomislio to je to... Niti sam gledao datum,niti da li ima jos strana...Pomislio "Uh ovo mi treba,daj da se prijavim u prvih deset..." Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A zašto bi vozio bez upotrebe glavnog svetla? Kao sto kaze kolega, u slucaju da otkaze xenon set. Ima li jos neko preporuku za jaka dnevna led svetla, po prihvatljivoj ceni? Da li je neko imao iskustva sa ovim LED COB? Sve češće na putu vidjam automobile i motore sa naknadno ugradjenim DRL, ali ta svetla toliko očajno svetle da se preko dana i ne primećuju... Mislim da su OVA malko pogodnija za ugradnju na motor s obzirom da su 14 cm duzine. E da i odlicno svetle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre dve godine kupio sa DX-a ove i za sad su odlicne http://www.dx.com/p/...53#.U3QIjfmSz-U Stiglo na adresu neocarinjeno i bez troskova transporta. A od kada su ove nove haraclije dosle na vlast sa istog sajta ako mi ne ocarine ono bar naplate sedamdeset dinara sto su morali da pregledaju posiljku. Da li su dovoljno jaka ova svetla da se koriste kao dnevna? Kako se ponašaju tokom noćne voznje, da li dovoljno osvetljavaju put bez upotrebe glavnog svetla? Da dovoljno su jaka da budu dnevna svetla. Ne nisu dovoljna za nocnu voznju ali odlicno dopunjavaju glavna svetla pogotovu ako ih podesis da pokrivaju uglove koje ne pokriva glavno svetlo. Za off nocu dusu dalo. Led glavna svetla postoje ali su skuplja . Ova se vode kao dodatna ili maglenke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1962 Napisano Jul 26, 2014 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo onih LED-ova koje smo pokusavali proletos da kupimo, sada je to moguce uzeti na komad i dosta jeftinije uz besplatan transport. http://www.aliexpress.com/item/-/1991258406.html Doduse nisu 20W, nego 10W. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jul 26, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ako o5 pravimo spisak: 1 - Nimmin (1 par, crne preferiram) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 26, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1 - Nimmin (1 par, crne preferiram) 2 - Lord Oblivion (isto 1 par, crne) sa napomenom da sam od sledeće nedelje na odmoru pa tek pred kraj avgusta. Ili do ovog petka ako mogu da stignu, što sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1962 Napisano Jul 27, 2014 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za bilo kakvim spiskom, jer ovo nije grupna kupovina. Svako narucuje za sebe, kad hoce i koliko hoce. Placanje bilo kojom (i bilo cijom) karticom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jul 27, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva nađoh..... Skroz u dnu "lepo piše" da je cena za jedno svetlo, ne za par. Čisto da se neko ne zaleti pa mu stigne samo jedna,a očekuje par! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 27, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam karticu kojom bih platio pa ako može s nekim. Pod onim vremenskim uslovom koji sam napisao u predhodnom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Stigle ledare sa Bokijevog linka, testirane malopre u mraku, svetle ko da je dan ispred motora (a probao sam samo jednu) sutra montaža i slike sa ugradnje i noćne vožnje. Prvi utisak, aluminijumsko telo i nosač, deluju robusno, mada mi j nosač malo tanji osećaj u ruci odavao, ali sam isprobao da ga ispresavijam, razvučem ili iskrivim i nije se tako lako predao, jedina zamerka su bočni šrafovi koji su m5 i imaju kratak hod, a fale im i feder šajbnice (zamerka je minorna) led daje jako svetlo, difuzno rasporedjeno čini mi se skoro 120-140 stepeni širine, hladno bele boje i baca dobrih 30tak metara ispred sebe, što je čak i više nego što treba. Kačim slike sutra kada ih namotiram, sad mi obaveze nisu dale da ih izmontiram. Najbiniji detalj, izašle ispod 2000 din na kućnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Konacno neka normalna LED svetla da vidim i pozitivne komentare! Izgleda ce i moj kiwi da progleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Avgust 31, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa slikama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Avgust 31, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Fotoaparat mo je zarobljen negde u masi stvari posto krecim stan, tako da su ovo par slika sa mobilnog bez pravog reprezentativnog značaja, nadam se da ću sutra supeti da parkiram negde u mrkli mrak i da prilazem svetla na pravi način 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Septembar 1, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li ih slikati iskljucene preko dana da vidimo kako izgleda montirano, nemam bas rpedstavu o njihovoj velicini takodje.. ovo bi mogli i za kola zar ne? Ubija kako sija!!! Ovo je i prejako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Da da mogu i za kola, dobra stvar je to što imaju dva načina montaže-držač u obliku slova U koji sam ja koristio prilikom montaže na motoru ali i još jednu kombinaciju od dva šrafa na poledjini tela kojim mogu da se pričvrste na ravnu površinu-tipa branik ili limarija od kola 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...