Jump to content

Moto Zajednica

aprilia RSV mile-iskustva?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 124 postova

Ima li ko da vozi RSV, utisak, potrosnja , pouzdanost itd?

Vozim ga vec 5 godina i jedan od najboljih motora u svojoj klasi, presao oko 70tkm i samo redovni servisi sto se održavanja tice, ni ventili štelani, prva kontrola ventila na 50tkm i sve u tvorničkoj toleranciji....potrošnja, sve ovisi o režimu vožnje, znao sam ga spustit i ispod 7 litara ali i natjerat do 11,12l na 100km. u svakom slucaju preporučujem, jedan od najvoznijih i najizdržljivijih R-ova  ;)

Nadam se da ce me i novi sluziti dobro kao Mille.....i nitko sretniji od mene  :)

Ako te još sta zanima slobodno pitaj

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Ja potvrdjujem sve sto Loki kaze.  Moj Falco ima isti motor kao RSV do 2004 i jos nisam stelovao ventile a presao sam nesto vise od 27000km, planiram da ih sada preko ove zime malo pretresem.  Ima Aprilia svojih problema ali to su sve mali problemi koji daju karakter tom motoru.  Takodje je gotivno kad dodjes negde a tvoj motor je jedinstven.  Evo ja u Chicagu jos nisam sreo nijednog Falca pa ti vidi.

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

Evo ja u Chicagu jos nisam sreo nijednog Falca pa ti vidi.

mozda bas to govori o tome kakav je to "motor" ? ;D

salim se malo. licno znam kako ide motor, kako KOCI, a i kuda sve moze da se vozi i koliko moze da se natovari... da mu svaki enduro pozavidi! Loki, rokni jednu sliku da covjek vidi o cemu pricam ;)

kazu za novi model da bukvalno sam upada u krivine, i opet da mu je kocnica najbolja strana ubjedljivo

Sto se tice novog modela tu ne treba trošiti puno rijeci....kako ovaj moj ide od 150-200km/h tako novi ide od 200-250 km/h, odusevio me i snagom (tko misli da 140 ks nije puno nek se sjeti da ih on izvlaci iz 2 cilindra ;) ) kočnice su na starom modelu brutalne a na novom mogu reci dovedene do savršenstva...( vozio sam model iz 2005 tak da se ovo na njega odnosi) ako opet se odlucim za R motor definitivno je moj i Božji  :)

Problemi  koji su se znali desavati su iskljucivo zbog nestrucnog servisiranja, jedan od najvecih problema je bio bendiks kvačila koji su naši serviseri (vecina) ljeni dotegnuti na svakom servisu i time se riješava taj problem (naravno nekim serviserima je tesko skinuti dekl i to dotegnuti, tako da je to na servisu dobro napomenuti i biti tamo da se uvjerite da su to napravili) ostalo odrzavanje nije nista skuplje nego na japancima, cak su dijelovi i jeftiniji, bar u HR.

A šta sve nosi i kud sve ide....pa npr preko potoka  ;D

razno raznih podloga...od Albanskih cesta na dalje  ;D

post-204-1287899340871_thumb.jpg

post-204-128789934092_thumb.jpg

post-204-12878993409959_thumb.jpg

post-204-12878993411746_thumb.jpg

post-204-12878993413535_thumb.jpg

i ja se slazem, ovog covjeka treba zatvorit zbog nehumanih postupaka prema motoru! ;D

duboko klanjanje junace ;)

Pa nisam išao nigdje gdje jedan dobar enduro ne može..... ;D

Valjda ce i ovaj moci da to odradi...ako ne vracam milleta i stavljam gume sa čepovima  ;D

post-204-12878993416929_thumb.jpg

Nasao sam jednu ima 38000 km, koliko joj je jos ostalo?Ako nije bezobrazno pitanje!

Sve ovisi kako je odrzavana i tko ju je vozio ali kilometri neka ti ne budu mjerilo vec očuvanost i izgled motora....ako je očuvan on moze još 40-50tkm bez brige.

A što se tiće km sjecam se kaed sam prodavao yamahu R6( motor u savršenom stanju) i dođe lik i kao ne paše mu jer ima 25 000km, ja mu fino kazem, reci koliko želiš da ima i dođi sutra bit ce toliko  ;D

Jel znas vlasnika? Poslikaj izbliza( posebno sat, vilice, spojeve oklopa) i stavi na ovdje da se vidi

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja