DasaNis 45 Napisano April 24, 2014 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Miloš iz Niša, ranije vozio Malaguti Madison150, a od skoro vlasnik Aprilie Atlantic 250, 2004 godište. Radio sam automehaniku, ali poznajem i mehaniku skutera, tako da mogu da pomognem, a nadam se i vašoj pomoći oko nepoznatih stvari. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz i dobrodošao, eto nama još jednog Meraklije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...