Laki_90 620 Napisano April 25, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Закључак је да је за сада Ноут 3 нај.... Н2 по мени а и поређењу није нешто што треба купити после кеца а пре тројке из простог разлога што за доооста кеша не добијаш скоро ништа. Чекати па купити тројку Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 25, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucak vrlo jednostavan.... N3 ima samo vecu, mnogo vecu cenu od G2 , sto se mene tice, bio bi zadovoljan i sa N3, ali sto davati toliko vece pare kada imas za mnogo manje para isto, i bolje E da, slika je identicna velicini mog fona , Naslonio ga na ekran kompa I velicina i debljina ista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 25, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucak vrlo jednostavan.... N3 ima samo vecu, mnogo vecu cenu od G2 , sto se mene tice, bio bi zadovoljan i sa N3, ali sto davati toliko vece pare kada imas za mnogo manje para isto, i bolje Па и није нека разлика у цени с обзиром да је у питању самсунг и лг....70-80 еура! Управо сам гледао огласе....цена је за нове некорисцене у фул опреми! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 25, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucak vrlo jednostavan.... N3 ima samo vecu, mnogo vecu cenu od G2 , sto se mene tice, bio bi zadovoljan i sa N3, ali sto davati toliko vece pare kada imas za mnogo manje para isto, i bolje Па и није нека разлика у цени с обзиром да је у питању самсунг и лг....70-80 еура! Управо сам гледао огласе....цена је за нове некорисцене у фул опреми! Bas gledam i ja, dosta su cene stabine Nego, znate li vi kako je lep osecaj, kada telefon nema ni jedno dugme ? Otkljucavas telefon na Double Tap, zakljucavas. I onda skontas, da koristis ceo dan fon, ne kliknuci ni jedno dugme, a ima nazad samo 3 dugmeta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan imam ja s5 da prodam star par dana sim free,folija na ekranu,gumena futrola i sve sto ide uz njega 560eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano April 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1398503900[/url]' post='1629370']imam ja s5 da prodam star par dana sim free,folija na ekranu,gumena futrola i sve sto ide uz njega 560eu odakle mi bre te pare hvala na ponudi.....odluka je pala na Lg G2....cekam neki polovan primerak.....ako ima neko nesto neka posalje ponudu... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan i not3 je prodaju 380eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano April 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi....ali vec sam pazario Lg G2.....za sad vrlo zadovoljan! hvala svima na sugestijama i savetima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 29, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi....ali vec sam pazario Lg G2.....za sad vrlo zadovoljan! hvala svima na sugestijama i savetima! Stavi mu samo BUMPER crni, i neces verovati svojim ocima, telefon mnogo lepsi postaje. Srecno Edit: Koja je cena, ako nije tajna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano April 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1398795623[/url]' post='1630536']1398792774[/url]' post='1630513']hvala na ponudi....ali vec sam pazario Lg G2.....za sad vrlo zadovoljan! hvala svima na sugestijama i savetima! Stavi mu samo BUMPER crni, i neces verovati svojim ocima, telefon mnogo lepsi postaje. Srecno Edit: Koja je cena, ako nije tajna ? dobio sam na poklon od prodavca cover crni...naravno da nije tajna 290e polovan 24 mes garancija....koriscen 2-3 meseca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano April 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 30, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Moje je ovakav Srecno, i pisi utiske, zbog drugih ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jun 3, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan 1398795623[/url]' post='1630536']1398792774[/url]' post='1630513']hvala na ponudi....ali vec sam pazario Lg G2.....za sad vrlo zadovoljan! hvala svima na sugestijama i savetima! Stavi mu samo BUMPER crni, i neces verovati svojim ocima, telefon mnogo lepsi postaje. Srecno Edit: Koja je cena, ako nije tajna ? dobio sam na poklon od prodavca cover crni...naravno da nije tajna 290e polovan 24 mes garancija....koriscen 2-3 meseca. I kolega, ima li kakvih utisaka ? Proslo je mesec dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Jun 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako....telefon je stvarno vrhunski....ne baguje itd....od mana nervira me kad npr pisem poruku umesto space-a redovno minimiziram.....do G2 sam imao bas losa iskustva sa LG telefonima.....od kada kopristim ovaj promenio sam misljenje i po svemu sudeci ostajem na LG telefonima u buducnosti.....uporedo sa samsungom mogu vam reci da je samusng tesko njesra naspram LG. Toliko od mene 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Avgust 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda N3 nije njesra u odnosu na G2. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Avgust 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Možda N3 nije njesra u odnosu na G2. a mozda naspram G3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 23, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za G2 preporucujem Nilkin futrolu sa "prozorcetom". Sjajna stvar! Ne morate da odkljucavate i zakljucavate telefon, mozete da na prozoru vidite sat, komande za muzicki plejer ili vremensku situaciju. Mozete i da odgovarate na pozive, alarme i slicno. Pri tom je futrola preklopna, na magnet i izuzetno jaka - telefon mi je vec jednom ispao na beton i prosao bez i najmanje ogrebotine. Kolegi je puko ekran kad ga je stavljao na sto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...