bata gpz 5 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Skini taj rezervoar i istresi Nemoj da si lenj. Ako probas s usisivacem,a u nutra ti je ostalo malo benzina,bice ti veselo.Kad taj isti benzin ode do motora usisivaca. A ako je potpuno prazan rezervoar.Taj usisivac bi verovatno mogao samo da koristis za vadjenje necega na ulici.Zbog zanosnog mirisa benzina koji bi uvukao i tesko gu isterao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupi bre nov motor i rešio si problem ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to najbolje resenje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma bre okreni ga naopacke,i istresi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Haha najjaca tema, vodi racuna meni se to jednom desilo i ja gurnem usisivac na rupu od rezervoara i sta se desi, neces mi verovati... Bio jak usisivac 1800W i preko rezervoara,creva,karburatora usisa mi ceo klip..ali samo napred vratio majstor klip i dobija 20KS ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 9, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bio jak usisivac 1800W i preko rezervoara,creva,karburatora usisa mi ceo klip.. ;D dakle, u moje vreme klinci su imali jednu izreku koju bih sada iskoristio: Sine "pali babu da ti štrika fajerku" Hvala svima na pomoci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...