Skittles 4521 Napisano April 18, 2014 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nešto malo moto opreme što mi je ostalo nakon prodaje motora. Prvo, kofer Givi V46 staju dve kacige u njega, vide se tragovi korišćenja i sa strana je izgreban od padova. Takvog ga dobih, takvog ga prodajem, meni je radio posao sasvim dobro. Uz njega ide i nosač, homemade. dva ključa. Pas nije uračunat u cenu. Cena 10.000 RSD ili 90€ Sledeća je kaciga Caberg EGO Veličina M 57-58 Ja je birao kao najbolji odnos cene i kvaliteta i mnogo je dobra fora sa ventilacijom leti. To je ovo na vrhu, otvara se i osećaj je kao da imaš kuler ugrađen na glavu. Znači dosta. Uz nju idu "gaće" za kacigu i Caberg ranac za kacigu. Ima pinlock koji radi savršeno i sunčani vizir koji se spušta po potrebi, tj ugrađene naočare. Postava se vadi i oprao sam je nakon što sam kacigu nosio poslednji put (novembar 2013.) Nošena je jednu sezonu (2013.) i nikada mi nije ispadala, nisam je lupao o stvari itd. Jedina stvar koja joj se desila je da je mesec dana nakon što sam je kupio neko oborio sa sedišta. (treća slika, da se neko ne zbuni, ovo iznad kružića je refleks zavese) Ima nosač za GoPro ako nekome znači. Cena 10.000 RSD ili 90€ Ja sam Nemanja, moj broj telefona je 0605002354 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4521 Napisano April 19, 2014 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan uskršnji popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 20, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kofer?Koliko eura? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4521 Napisano April 20, 2014 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 10% za uskrs, znači cena mu je onda 80€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4521 Napisano April 30, 2014 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Skupo ili nepotrebno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni preko potreban Givi.. ali finansije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4521 Napisano Maj 6, 2014 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4521 Napisano Maj 20, 2014 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prodato sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...