bopk 1457 Napisano April 17, 2014 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam LS2 kacigu model lagarto single. Velicina XL, crna mat, u sasvim korektnom stanju. Uz kacigu pored ovog providnog dajem i crni vizir. Oba vizira su u stvarno odlicnom stanju. Crni vizir sam stavljao samo par puta i odustao jer je nocu problem da se vozi s njim. Kaciga mi nikad nije ispala iz ruke kamoli da je imala neki jaci udarac. Kompletna postava se vadi i ona je kao nova. Kaciga je dosta duboka i dobra je za turing voznju. Mane: Kozni deo (ova svetlija bez boja na delovima oko kragne) je ispuckala povrsinski i oljustila se ali je i ispod slicna boja pa se skoro ne primecuje. Ovaj kozni deo u svetlijoj boji koji se nalazi ispod vizira i vidi se od napred je kao nov i nije ispucao. Kaciga odozgo ima sitne povrsinske ogrebotinice i to je to od mana. Kacigu sam koristio samo ja a razlog zbog koga je poklanjam je taj sto sam od Furios Pande dobio njegovu na poklon (ima tema o opremi koju poklanja). Znaci ovo sto ja poklanjam je njegova zasluga MOLIM VAS da se jave samo oni kojima stvarno treba kaciga i koji ce da je nose a ne neko ko ce da je prodaje posle ili da mu sluzi za ukras. Zbog toga ne mora da znaci da ce kacigu dobiti onaj ko se prvi javi. PS: Prva slika je moja ostale su s neta 28 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Meni kaciga ne treba ali moram da pohvalim ovaj gest solidarnosti.Svaka čast Samo još da kaciga dospe u ruke onoga kome je zaista potrebna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano April 17, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala za lepsu polovinu, posto sada pozajmljujemo. Ukoliko neki bajker uopste nema, zanemarite ovaj post 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudino Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da bi lepsoj polovini odgovarala velicina XL. Bravo za gest! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22969 Napisano April 17, 2014 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega! Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Треба мени ако није отишла Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera!!! Eee da je vise ovakvih ljudi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 17, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na gestu i ujedno se zapljunjujem za kacizu a da nastavim tradiciju objavljujem da ce moja Caberg Rhyno biti na poklon ako meni zapadne ova. Nazalost ova moja je u prilicno losem stanju ali moze da posluzi. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA ČAST NA LEPOM GESTU !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano April 17, 2014 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da kaciga odu clanu kloktor. Dobio sam nekoliko pp-a i on je bio medju prvima. Cestitam. Izvinjavam se ostalima, da imam poklonio bi svima po jednu novu. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano April 17, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na gestu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 18, 2014 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudino, jos jednom si pokazao da imas veliko srce i da si veliki covek. BRAVO ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...