orlovi 594 Napisano April 16, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Pancevo je danas plakalo.... Nebo je plakalo.. Natasa..Neka su ti siroki putevi Gospodnji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 16, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi dobro od ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 17, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Naucimo iz ovih nepopravljivih gresaka.Poginuti je lako,tesko je ziveti po pravilima.Postovanje propisa,prilagodjena brzina,maksimalno skeniranje puta,sa svih strana.Zalost je ovo velika.Zbog malo brzine ostadose deca bez majke,suprug bez supruge...jednostavno nije toga vredno.Boze,primi je k sebi kroz rajska vrata,porodici daj snage da nastave sa zivotom,i da ovakve stvari nikad vise ne procitamo. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi dobro od ovoga. Licno ne poznajem nikoga iz ove price, ali mi je muka... Jezim se... Okrece mi se stomak... Place mi se... I ja se vozikam sa suprugom...Sta jos napisati??? Neka joj je laka zemlja, pocivala u miru... :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano April 20, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno.. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...