PICASOO MZ 425 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre TS-u kada si dosao do Zagubice, mogao si i do Svilajnca...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre TS-u kada si dosao do Zagubice, mogao si i do Svilajnca...!! Pa tesko kao sto rekoh isao sam preko Zajecara i Bora. U povratku sam hteo drugim putem ali sam morao opet da svracam u Zajecar i Knjazevac da se vidim sa neki ljudima. Ma bice nadam se jos prilika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uz Božju pomoć ja ću sutra za Svilajnac da čačnem Hondu, nije ništa dirano od kako sam je kupio. Možemo da se vidimo ako uspem da pređem most a ako ne doneće me valjda MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uz Božju pomoć ja ću sutra za Svilajnac da čačnem Hondu, nije ništa dirano od kako sam je kupio. Možemo da se vidimo ako uspem da pređem most a ako ne doneće me valjda MZ. 'Ajd pa cekamo te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Čovjek je iz Njemačke na ETZ 150 došao do najsjevernije točke Europe - Nordkapa. Šta reći nego svaka čast: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=482073 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E vala svaka mu cast, i njemu i MZ-ejcu... Par slika za one kojinemaju vremena da otvaraju sajt... Photo by: magsd from http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=482073 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 10, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Avantura!! A neko hoce da prodaje MZ ???? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eto kolko je MZ ETZ 150 dobar motor. Zato ga i ne prodajem iako sam nabavio Suzukija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bih ja sada da sam prodao Crnca? Hondu nemogu da vozim a sa MZ-om nemam problema, razmrda svaki pršljen koji postoji. ;D Strašno sam bio pametan što ga nisam prodao, sada bih bio bez motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 14, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas napravih sa drugarom voznjicu nekih 200 otprilike .Klasika za popodnevnu voznju,Kraljevo-Studenica-Vrnjacka banja-Kraljevo.Inace u ovoj godini ukupno 2806 kilometara a planirani minimum je 5000 pa koliko parice dozvole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovde verovatno ima dosta MZjovaca koji ne izlaze nikad van MZ podforuma ;D , pa reko da vas pozovem: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39028.0 brzina oko 80 idealna za kineze&MZjovce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno si se setio,ja posecujem prvo MZ Svet pa ako ima vremena listam dalje,hvala na pozivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 10, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev bio sam za vikend u batini na motorijadi bilo zakon ekipa ok .... View My Video View My Video mz coper heheh View My Video robi pakovanje View My Video zakon stvar View My Video tjeranje komaraca heheh View My Video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Resismo ja, Mihac i Acim da obidjemo Gornjoresavske predele...Napravismo u nedelju turu Svilajnac-Despotovac-Lisine, pa istim putem nazad za Svilajnac...cca 100-tinak lagano izvozenih km-a! Dogovaranje uz pivo... Prvo stajaliste je "Park maketa manastira" na izlazu iz Despotovca ka Beljanickim masivima... Druga destinacija, Lisine-odnosno predeo iznad vodopada Veliki Buk...konji parkirani da se malo napasu trave ... Jeee stigosmo... Da se ovekovecimo iznad Lisina-odnosno Velikog Buka... Neki su imali kondicije (a neki radni zadatak) da sidju podno vodopada, a neki su ostali goreeeee... Najzad smo resili da se malo i mi "napasemo" ... Mihca je konobarica (sto voli srebro) zaje*ala pa mu je donela neke mnogo mrsave ribe. Kaze: "Sveze, etiopijske pastrmke"... Nazad za Svilajnac, kroz Srpski "Rocky mauntain"... Neki su u steni trazili (ili davali) vodu... Sve u svemu lepo provedeno nedeljno popodne, vreme nam je islo na ruku nije bilo sunca a ni kise... P.S. Da znadete... samo vas gledam !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, baš se namučiste! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 24, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, nismo mi ovo hteli, nego Acim navalio da sponzorise hranu pice, a mi meka srca, pa da ucinimo coveku. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,lepo ste se vi provozali a Boga mi i druzili! Nesto ogladneh..am,am Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda taj Vodopad, veliki buk - ima li fotografija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda taj Vodopad, veliki buk - ima li fotografija? Kada su se dokopali piva i klope, zaboravili su zasto su krenuli...godine cine svoje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda taj Vodopad, veliki buk - ima li fotografija? Kada su se dokopali piva i klope, zaboravili su zasto su krenuli...godine cine svoje ;D Neko je promatrao sa visine, a neko je morao i da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 27, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Tako braćo!Prelepo! Ja nešto kontam, nije im valjda ovo taj veliki buk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 27, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam osmislio i proracunao!! Putovanje extra brzo, extra obimno!! Potrebno vreme nesto vise od 7 h konstantne voznje, a sa 6 pit stopa po 20 min odmora je 9 h putovanja. Predjena kilometraza je 565 km. Hoce li jos neko?? Planiram to za polovinu septembra, odnosno da produzim iz Golupca, posle druzenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 29, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vuja, Duki sa Snezom i ja, bili tamo gde smo rekli. Stvarno restoran je jeftiniji nego onaj od prosli put. Mislim ima tamo jos 4 komada kafana, pa ce se obidju sve da se vidi koja je NAJ! Ali iduce godine. Ja sam samo ovo uslikao, dok je Duki bas slikao, a Vuja ko Japanac turista samo snim'o, snim'o..... pa promasio put :D Evo samo ova slika od mene, Bon Apetit!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...