U-Rosh 87 Napisano April 10, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga opet. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17.45h kod Limanskog parka povređen je vozač motora. Kako sa lica mesta javlja reporter Radija 021, na uglu Šekspirove i Bulevara despota Stefana sudarili su se sivi punto i skuter. Vozač motora prebačen je u Urgentni centar, ali za sada nije poznato u kakvom je zdravstvenom stanju. Žena za volanom punta nije povređena. Na ovoj rakrsnici kod Studentskih domova nema semafora, a pravo prvenstva imaju vozila koja se kreću bulevarom. Istraga će utvrditi kako je došlo do udesa. Izvor: http://www.021.rs/No...tociklista.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano April 10, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce sve biti u redu, decko nastradao bezveze. Inace, gledao sam u Grckoj kako devojke voze. Sedne u kola devojcurak 20 godina, prva stvar sto uradi je pogleda napred, pogleda pored i preko ramena i krene. Ko je bio zna kako voze, tamo zene voze ludje od nasih najludjih vozaca. Razmisljao sam kako to da ona to ima u glavi i automatski uradi proveru a ne gleda samo pravo kao kod nas kad voze ljudi gledaju samo pravo i to je to kao konja kad upregnes u kola. Shvatio sam da tamo od malih nogu pa do starosti svi voze skutere i neke motorcice. I devojcice i decaci i babe sa pijace kad idu, ma svi. Od malena se uce da gledaju u saobracaju jer ce na skuteru naebati ako ih pokupi auto. Kod nas ljudi nikad nisu ucestvovali u saobracaju i onda sednu u auto i vozi. Nemaju predstavu o ranjivosti u saobracaju jer, zene pogotovo, uglavnom voze manjim brzinama pa i ako cuknu nesto, naebe limarija, njima nista. Da su vozile skuter ili slicno pre toga, da vidis kako bi pazile. Ne bi to svesno radile, vec po automatizmu jer bi tako od malena navikle. Moja zena nije vozac a ja se trudim da sto vise vremena provedem na motoru. Kada se setamo ulicom, cesto spazim neke stvari koje ona ni ne registruje i pokazujem joj sto su mozda bile u krajicku oka, neki sladak ker, ili cudan grafit itd. Moc zapazanja se stice vezbom, gde konstantno cula bez razmisljanja prijavljuju sve iregularnosti mozgu koji ih filtrira i registruje. Mislim da motor tome jos i doprinosi jer sam svestan svoje ranjivosti u saobracaju. Sve koji zele da polazu za B kategoriju, poslati u saobracaj na mopedima obavezno bar godinu dana. Omoguciti ovo sa 16 godina kao sto je i sad. Pa kad napuni 18 lepo polozi za auto i pazi kako vozi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15348 Napisano April 10, 2014 Ne silazi, 6199 postova Prijavi odgovor kao problematičan I opet prvi komentar glasi : "motociklista-drugi naziv za donora organa". E moj Novi Sade koliko fukare ima u tebi... Zato sam "ostrascen" i hoce li mi i sad neko reci razvukao je motor 150 sam je kriv? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano April 11, 2014 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno cuo razgovor ovih iz vozila "Ova na skuteru bila je natovarena...", "Nisam je video, jeste bila na glavnom putu ali je bila nekako iza automobila...", "Ali nije ni ona gledala cim nije uspela da zakoci, razbila mi je prozor na zadnjim vratima, vrata,.." i sve u stilu stovrila se niotkud. Nazalost uvek isto, klasicno, motor i kad nemoze da juri stovori se niotkud sakriven iza necegi kad mu izletis na glavni put sa sporednog je kriv je jer te nije video da izlazis, vozac automobila nikad jedino nije kriv?! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano April 11, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I opet prvi komentar glasi : "motociklista-drugi naziv za donora organa". E moj Novi Sade koliko fukare ima u tebi... Zato sam "ostrascen" i hoce li mi i sad neko reci razvukao je motor 150 sam je kriv? Pa ruku na srce, da je isao sporije, sigurno bi uspjesno zakocio na vrijeme. Sto jes jes. Odustanii sto prije od te "strasti", samo ces baciti dzabe lovu na farbu za kosu. Ako smo i na bajkerskim forumima divljaci i donori, onda ne vidim razloga da na 021bullshit.com bude drugacije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15348 Napisano April 11, 2014 Ne silazi, 6199 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Mile ali nece biti farbe za kosu posto ne sedim nego celavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Chudno mi je da se toliko nesreca deshava po Novom Sadu i Vojvodini a oni bar imaju kulturu vozenja bicikla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano April 11, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Chudno mi je da se toliko nesreca deshava po Novom Sadu i Vojvodini a oni bar imaju kulturu vozenja bicikla... Nema prijatelju kod nas kulture vise ni na biciklovima nazalost! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Ma kod nas u Novom Sadu vise ni pesaci nemaju nikakvu kulturu, juce dvojica, jedan za drugim (nisu isli zajedno) pretrcavaju bulevar, ali bukvalno kao u onoj staroj igrici na Atari 2600, sve izbegavaju automobile da ih ne pokupe, pa ovaj jedan jos cima vozace, hoce li potrcati ili ne. Jedino se mozemo svi bar koliko toliko paziti, mada ni to nije 100% jer nikad ne znas kakvih manijaka ima oko tebe u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak sezone,hladan asfalt...ljudi grese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...