gusar032 7 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ima li neko ideju gde se ove kacige mogu naci u evropi? Video sam da se rade na "Bandit Kacigama" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 9, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan По овој бради, мени то највише личи на оне StreetFighter кациге из Луиса. Па сад, ако ти се свиђа, желео би и имаш идеју шта и како урадити, а при том познајеш и доброг аирбруш мајстора, само напред. д Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano April 9, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa na ovoj poslednjoj imas web adresu na kojoj imas i web shop a kako je adresa uk to je evropa. Pojma nemam da li si eventualno mislio da mozes da probas ako jesi to je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano April 9, 2014 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor_kvarisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pa na ovoj poslednjoj imas web adresu na kojoj imas i web shop a kako je adresa uk to je evropa. Pojma nemam da li si eventualno mislio da mozes da probas ako jesi to je problem. Problem je samo iz UK narucivanje preko neta.Dosta nepristupacno za kupovinu. Na osnovu centimetara bi se mogla znati velicina valjda... Pogledacu na ebay.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
starijibrat 4 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: Piaggio beverly cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima momak koji radi air brush kaciga, Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
starijibrat 4 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: Piaggio beverly cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
starijibrat 4 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: Piaggio beverly cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam kontakt, al na fejsu je Igor amidzić art Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
starijibrat 4 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: Piaggio beverly cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Nemam kontakt, al na fejsu je Igor amidzić art Hvala na informaciji, nacicu ga na fejsu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano April 10, 2014 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://mysticairbrush.rs/ Moj motor je tamo rađen sve pohvale za Igora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 10, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa covekom, cena je 90e samo za crtanje na kacigi.Preporucuje Bandit kacige kako bi stvar izgledala sto realisticnije. Ne znam samo kakav li je kvalitet istih, da li je neko imao priliku da ih koristi...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano April 10, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice porucivanja iz uk to i nije neki veliki problem ali cene su bas uk tako da mozda i bolje ovo sa Igorom lepo imas svoju velicinu i svoj dizajn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaju vrhunski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 12, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan evo licno moje kacige Promenio April 12, 2014 član Limeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo licno moje kacige Alal vera! Treba strpljenja i vremena! Ko je radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1329 Napisano April 13, 2014 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Meni je i ovo prilicno kul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan radio mi jedan drug,uci se decko,par puta je farbao nije mu se svidela,al ja sam zadovoljan jel je nastala evo ti slika,kaciga, ocu je sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1731 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1004 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ove u UK-u ti kostaju tipa 400-500e pa na gore koliko sam video + dok it stigne itd itd. Ako ti ovaj decko trazio (samo) 90e, sta cekas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan meni brate sve ovo prikazano deluje ama bas seljacki i teska kicerica,,,,,,,,bilo bi me sramota i pomisliti staviti na glavu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano April 14, 2014 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan majstorski rad od nepoznatog umetnika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 14, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nisam bio pri racunaru ovih dana, pa shodno tome nisam ni mogao da odgovorim na poruke. @srbenda znamo da o ukusima nikako ne treba raspravljati i da ne mora svakom sve da se svidja @Best A svaka ti cast gde ovo nadje xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano April 14, 2014 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Uradjena je majstorski,samo ne znam ko bi je nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 14, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta bih ti rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano April 22, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete na ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...