mohikanac 1209 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima dobre lamele za gsxr 1100 trebace mi sigurno...a mozda i opruge kvacila..moram ovih dana da otvorim i da vidim sta i kako...ali lamele ce mi sigurno trebati...ako neko ima nek ponudi i nek napise cenu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano April 9, 2014 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobikes...rs/Default.aspx Valjda neće obrisati MES342-10 MEF112-4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 10, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Za koje godiste? Imam ispravnu komplet korpu sa plocama i lamelama za 91g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 10, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ... i oprugama ...jos je sastavljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...