Stefan96 0 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda nsr125r Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima nov sam ovde na forumu ako sam pograsio nes nemojte odmah zameriti.Imam nsr jc20 kupio sam je prosle godine u avgustu i posle nedelju dana imao sam pad.Tako da motor tri meseca nije uposte pipan i preko zive je doveden u red mislim ofarban i sta je bilo u kvaru posle pada srejeno.Tek u martu motor potpuno sklopljen i spreman za voznju do sada sa njim sam do sada presao oko 1000km manje vise.Motor nije nesto nesto isao ni kad sam ga kupio ali bio je zbog toga je bio jeftiniji i svideo mi se.Sad je dosao red na masinu voleo bih da odradim sledece motor nece u crveno,rc ne otvara i produvo je istrosio se cilindar i klip.Voleo bih da tu elektroniku sredim pre nego uradim cilindar jer bi posle toga trebao da je razradjujem a ne naduvam.Tako da bih prvo da resim to sa obratajima da ide u crveno u svih 13rpm.Molim za pomoc kazite sve sto bi moglo biti pa cemo dalje rasavati ostale probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6017 Napisano April 7, 2014 Drug član, 2781 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od elektronike nema sta veliko, pogledaj da li motoric koji je ispod rezervoara radi kada ukljucis kontakt i da li se pomera dog dodjajes gas, zatim sajle koje vode do RC ventila treba tako ustelovati da se RC nalazi na reperima. To imas u service manualu, a ako zatreba pomoc, posalji PP. Sve ovo ti je uzalud ako je cilindarski sklop los. Predstavi se u temi namenjenoj za to, da te neko ne bi opominjao. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan96 0 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda nsr125r Prijavi odgovor kao problematičan Predstavio sam se u temi "Predstavljanje clanova".A mislio sam da to oko elektronike sredim pre nego sto uradim cilindar da ga nebih posle naduvao nerazradjenog.Kolko znam nsr ima 2 elektronike,za rad motora i za rc.Ova za rc mislim da se zove cdi i ona je od novijeg nsr-a pa ne otvara ventil kad mu dajem gas.A sta se moze uraditi da bi ulazio u crveno termogrupa nije losa ali ja hocu da motor stvarno ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan96 0 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda nsr125r Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je danas kad sam se vracao iz skole pukao lager u felgi na e90 a danas se neradi moracu za neki dan da odlozim hondu dok mu sredim jos neke sitnice tako da kad joj skinem maske onda cu najverovatnije snimiti rad motora i malo slikati sve to.A polako cemo sve to resiti valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...