neshitza 0 Napisano Februar 2, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze kako to da uradim? Vozim Cagivu Elefant 50 i ima 3 brzine (inace treba da ima 5). Pricao sam sa covekom i on kaze da mora da se skine ta neka biksna koja ne da menjacu da prebaci u sledecu brzinu. Kako to uopshte izgleda? Je l moze neka slika, objasnjenje... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan na tomosu ima biksna ali umesto zupcanika 5 brzine tako da kada se ona skine mora da se ubaci par zupcanika,e sad dali je takav slucaj i kod tebe,neznam,pogledacu ako nadjem neko uputstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika motora. Nisam te bash najbolje shvatio http://bikepics.com/cagiva/elefant125/90/pics.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze kada nadjem sklopnu shemu masine javicu ti ako nadjem,e sad kako da ti pojasnim ali verovatno da na pokretnom sklopu zupcanika u menjacu postoji biksna koja sprecava da se brzina prebaci u visu brzinu...tako da ako je taj slucaj onda se mora menjac rasturiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li je taj sluchaj. Je l moguce da ni nemam 5 brzine jer mi menjach izgleda mnogo malo? Hvala ti mnogo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Je l bi znao josh neko neshto o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna stvar je da saznas koji motor imas u Cagivi. Predpostavljam da je am5 minareli (posto si naglasio da treba da ima 5 bnrzina ) ako je to slucaj znaci da ti je motor bio registrovan kao moped a ne motorcikl. Verovatno su cak skinutei zupcabici a moguce je da je cak drugaciji i birac. Sta da se radi. Otvori se motor, vidi se sta je u pitanju, i nadjes polovne delove. Spakujes sve i eto,jednostavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...