MadeInJapan 28 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, eto mene posle duze pauze, naravno, u nemogucnosti da pristupim svom starom profilu, otvorih novi Inace, nekad sam bio "made_in_japan" a sad, u pokusaju registracije, sve sto ukucam postoji vec, a ja pronadjoh staru bioskopsku kartu Tor - Mracni svet, i eto ideje za nick (nikako ne prilici motoristima). Nisam se predstavljao, u nadi da cu mozda uspeti da povratim stari profil. Ok, da se vratimo na temu, posto nisam imao motor, a ni bio u mogucnosti da kupim isti, nisam ni dolazio na forum (stare rane) ali sam evo, sad igrom slucaja naleteo na neke oglase, te mi je to privuklo paznju. Generalno, nisam u toku sa cenama, i slicno, ali me interesuje vase misljenje u vezi ova 3 oglasa, da li je to ok, ili ne, malo sam se zagrejao za pomenuti model, pa ko veli, da priupitam iskusnije http://www.polovniautomobili.com/oglas4551474/suzuki_gsxr/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4610497/suzuki_gsxr1000_k4_top_ponuda/ http://www.polovniautomobili.com/oglas4573018/suzuki_gsxr_1000_k2/ Da li je i jedan od ova ponudjena 3 pametno uzeti, s'obzirom na cenu, koja mi deluje nekako niska? Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad nista dok ne odes i ne pogledas motor ,niko ti ne moze napamet reci kakvi su ovi motori.Sto se tice cena to je to odprilike.Drug ima k2 1000 i nema problem sa njim opasan motor ,najvise mi se svidja ovaj plavo beli a ova dva se vidi da su farbana.Zasto ne vidis za cbr 929(kao moj) dosta udobniji motor a ide slicno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadeInJapan 28 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok, nisam mislio na stanje, vec uopsteno, nemam iskustva sa suzukijem osim sa DR650 pa ne znam kakvi su, a to sto kazes za hondu, video sam bas danas da ih ima, i svidja mi se dosta, samo ne znam kako pase na mojih 199cm U svakom slucaju, izgleda da cu jos malo da se strpim, dok ne skupim za hayabusu (gabariti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda za tebe definitivno hajabusa.Sto se tice uopsteno o ovim motora ovo su ja bih rekao poslednji veliki r-ovi(929 i K2) novije generacije su nekako mali kao 600. Ne bi trebalo da imas problema sa njima ako uzmes dobar primerak, samo redovan servis redovno menjaj ulje na 5000km i to ti je to.Ja i drug isli smo vise puta na more motorima i nikad nas nisu ostavili na putu. Jedino sto honda vise trosi nisam uspeo da spustom hondu uspod 6l a suzuki neces da verujes 4.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1620 Napisano April 3, 2014 Drug član, 979 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice cena, kod nas su cene sumanute po oglasima, kao da ljudi zaboravljaju da je 2014 i motori '04 su 10 godina stari motori, a vidim da idu po 4000-4500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadeInJapan 28 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni K2 deluje vece, za sada sam odlucio da skupljam dodatnu kintu, mada, opet kad gledam cene preko, nisu nista jeftiniji nego ovde, tako da ta cena, na kraju krajeva, mozda i nije tako naduvana. Hm..interesantna potrosnja za suzuki, 929 je povukao na varadera izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...