Aciko 8 Napisano Mart 28, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd, Kranj Motocikl: YAMAHA FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ 250, očuvan. Ponude na 066/9412773 Aciko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ću moći da ponudim totalno remontovan ETZ 250 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aciko 8 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd, Kranj Motocikl: YAMAHA FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ 250, očuvan. Ponude na 066/9412773 Aciko Aktivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 9, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan "Sivi motor , crvene boje " = isti , samo crvene boje , još da mu rešim jednu "sitnicu" i biće u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan "Sivi motor , crvene boje " = isti , samo crvene boje , još da mu rešim jednu "sitnicu" i biće u ponudi Ima još zainteresovanih Koja to sitnica na MZ-u ne može da se reši za 10 dana Čekamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se cementira frezenklovana cicubicna za sedmu brzinu... Salim se, ja samo da se zapljunem u temu da vidim neki dobar MZ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 20, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan "Sivi motor , crvene boje " = isti , samo crvene boje , još da mu rešim jednu "sitnicu" i biće u ponudi Ima još zainteresovanih Koja to sitnica na MZ-u ne može da se reši za 10 dana Čekamo Moglo bi se rešiti neoriginalnim delom , ali mi se nesviđa !!! U pitanju je gornji kočioni cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 20, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Podjoh da otvorim temu kako bih voleo da vidim/kupim neki lep primerak ETZ 250 kad vec postoji tema, i to na samom vrhu. Praticu ovu pa ako nesto ostane za mene I posle 20 god mogu da cujem zvuk tog motora u usima. Razlikovao sam ga od 251 za 100% i bez omaske. Steta sto sam samo imao 14 godina pa sam morao da se zadovoljim sa ETZ125. Ali sad je doslo vreme kad sam najzad spreman da zajasem tu masinu! Neznam za kolegu koji je otvorio temu, ali mene iskljucivo zanimaju originalni primerci a ne nekakvi chopperi ili budzeni primerci, farbani u metalik boje i slicno. Poz od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 21, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubedjen da je u 250 i 251 isti agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 21, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Agregat jeste isti ! auspusi nisu. Možda neko prefinjeno uvo može napraviti razliku od odjeka u dužini cevi . U svakom slučaju to može biti neka minimalna razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 21, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni nalik prefinjenom uvetu nemam, ali razlika mi je kao nebo i zemlja. Pogotovu na ler gasu. Taj 250 mi je tad bio nesto velicanstveno. - ETZ250 - ETZ251 Izvinjavam se na off topicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihael86 9 Napisano Jun 21, 2014 U prolazu, 23 postova Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima!! izvinjavam se sto upadam... razmisljao sam da prodam moju emzu 250etz. pa ako ima zaineresovanih, mogu postaviti oglas na BJ... 2god je kod mene, uradjena generalna pre nekih 2500km, ofarban, dobre gume, pauk felne od suzukia gsx250,reg do febr 2015.... cena 450efixno.. kupio zam gpz500s a emza stoji a neko moze lepo da se navoza. e sad koga zanima nek se javi. pozz... 0616239321 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 21, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan okaci slike svakako. Mene licno milim da ne interesuje ali da ne srljam previse unpared. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...