mrasa 1 Napisano Mart 28, 2014 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege,posto sam nov u ovoj oblasti tj tek od skoro pazario bevely 250ie S i treba mi neka duza jakna za pocetak. Velicina XXL,prednost crne posto mi je motor crna mat,sve savete i preporuke prihvatam hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2014. at 9:16, mrasa je napisao: Pozdrav kolege,posto sam nov u ovoj oblasti tj tek od skoro pazario bevely 250ie S i treba mi neka duza jakna za pocetak. Velicina XXL,prednost crne posto mi je motor crna mat,sve savete i preporuke prihvatam hvala. Dobrodošao na forum. Pre no što počneš da očekuješ odgovore na svoja pitanja ispoštuj pravila foruma - idi u rubriku u kojoj treba da se predstaviš i prvo to obavi. Posle toga pronađi pravi podforum, u ovom slučaju kupujem/prodajem. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrasa 1 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok evo odmah cu to obaviti nikakav problem pa u pricu s kolegama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrasa 1 Napisano April 13, 2014 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje kolega kako da postavim ovde svoju sliku na svom profilu posto nisam to uradio na pocetku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 894 Napisano April 14, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gore gde si se ulogovao, kod imena, u padajucem meniju izaberes "podesavanje", pa izaberes karticu "profil", i onda mozes da izaberes "promeni sliku" i ubacis neku direktno iz racunara ili sa weba. Ako hoces da ubacis neku sliku u post, najbolje ti je da to radis preko nekog sajta za upload slika... Na primer ja koristim photobucket.com, kada uploadujes sliku kopiras "direct link", izaberes ovde gore pored smajlija "ubaci sliku", nalepis URL i gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano April 26, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj crno, tesko se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...