Šumi Zmajček 1291 Napisano April 24, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo. Meni je više trošio na otvorenom, nego po gradu... Do duše to moje otvoreno je mahom bio auto put, a ne neki regionalni, pa mi to negdde dođe i logično. meni po gradu jer od semafora do semafora 70-90km/h(7l na 120km), a na otvorenom 90-110/120km/h(Arilje - Batocina(kroz Kg.) 4.6l) i to sam od Kg-a do batocine terao 120km/h konstantno 30km... Ali... imam noviji karb. BVF 30n3-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo kad bi nama ne upućenima objasnio kakav je taj karburator, i koje su mu prednosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano April 25, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo kad bi nama ne upućenima objasnio kakav je taj karburator, i koje su mu prednosti? pise na pocetku teme.. samo fale slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 25, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Jes na maDŽarskom, al' je original. Valjda će da ti pomogne. I jeste da je forum ispremeštao slike, iako sam ih ja poređao kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 25, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan I ovo može da bude korisno, ko nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 25, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pa malkice štelovanja po švapski... Štelovanje BVF karburatora.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 25, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pričajte šta vam još treba - ima na mom hardu svašta još po nešto. Istina, treba biti i poliglota hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne smeta mi što je na Mađarskom (pošto se tako pravilno piše i izgovara),odlično govorim Mađarski.Hvala lepo na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pričajte šta vam još treba - ima na mom hardu svašta još po nešto. Istina, treba biti i poliglota hehehehe Zna čika guglmnogo jezika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 25, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nisam hteo da vređam. U pitanju je samo šala. Ne budi na kraj srca. Usput, ako si vešt sa Adobe Acrobatom, mogao bi da prevedeš na SrBski, pa da imamo svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što se prevoda tiče mogu da prevedem ali mi treba dosta vremena zbog stručnih izraza(mnogo komplikovano na mađarskom),a što se tog (a i ostalih programa )tiče tu sam totalni duduk, ali pokušaću preko priljatelja koji se nešto razume u ova čuda. nisam na kraj srca samo sam hteo da ispravim grešku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima crtež ( ili link ka slici) sa dimenzijama igle (slično kao na slici iznad) ali za karburator 30 N 3-1, molio bih ga da postavi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano April 27, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ako nadjem postavicu, ovo je veoma korisno.. !! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 27, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Nemam. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju BVF 30n2-3 i BVF 30n2-5, znam da je prvi od TS250 a drugi od ETZ250. BVF 30n2-3 ima vece dizne. Mislim da na mom ETZ250 stoji karb od TS250. Koji je bolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 25, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je to sto sam i ja rekao, razlika u diznama i malo u stelovanju. Ali generalno me zanima kako se ponasa TS-ov karb na ETZ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 25, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan etz-ov 2-5 isti je kao 2-4 na izgled!!! ne mora da znaci da je kod tebe taj karb!! 2-3 je od es-a 175/250 MZ ide najbolje sa 3-0 od 251 ili od 250(89to god). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Moj je iz 84-te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 25, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan piše oznaka na karbu. to je fabrički emzin karb. liči na ts-ov.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam procitao celu ovu temu i nastelovao saraf za vazduh na 4 kruga,onaj drugi za ler gorivo je zapecacen.E sad,motor sa skroz raspustenom sajlom radi na 1200-1300 obrtaja,pa me zanima da li mora da se sraf nasteluje vise ili manje od 4 kruga jer mi je iglica na trecem zarezu od dna.Filter vazduha je nov.Da li da podignem iglicu ili ne? Kanda mu je malo povisen ler.Nigde nisam nasao na kojem podeoku stoji iglica na fabricki nastelovanom MZ-u ETZ 251. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 14, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam procitao celu ovu temu i nastelovao saraf za vazduh na 4 kruga,onaj drugi za ler gorivo je zapecacen.E sad,motor sa skroz raspustenom sajlom radi na 1200-1300 obrtaja,pa me zanima da li mora da se sraf nasteluje vise ili manje od 4 kruga jer mi je iglica na trecem zarezu od dna.Filter vazduha je nov.Da li da podignem iglicu ili ne? Kanda mu je malo povisen ler.Nigde nisam nasao na kojem podeoku stoji iglica na fabricki nastelovanom MZ-u ETZ 251. Iglica treba da bude na četvrtom zarezu od gore, a šraf za vazduh treba da bude odvrnut oko dva ipo kruga ( četri je mnogo ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Gde sam ja onda procitao 4 kruga.... ? Odo sad da ga prestelujem.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepse radi za razliku od danas,manji je ler,lepo ide.Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Avgust 14, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 2,5 kruga ler gorivo(mali šaf) 4 kruga veliki šaf ler vazduh, i kod mene tako radi, dok kad je bila stublina 250 radio na mnogo nižim obrtajima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...