jigoro cano 234 Napisano Januar 31, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan znaci samo kadica dolazi u obzir, to ce kostati uf Pa , donesi u Srbiju , uradicemo ti fraj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan uradio sam besplatno, ima tu neki svaba koji krpi hladnjake a i cisti karburatore da ne verujes. A nisam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih pre 3 nedelje narucio set dizni komplet za 250 ali 19.5 ks hehe, juce nebudem lenj namontiro ja taj karb. Sta da kazem leteo sam sinoc po Becim ulicama. Znao sam da je tu bila greska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaske_mz 0 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam problem jer mi je welika potrosnja i kada dajem kas u prwoj i drugoj motor se zagusi i nece da powuce, prwom jedwa da ide, drugom malo bolje, tek trecom ide kako treba... motor je mz 251 etz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 19, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nije nastelovan karb.. procitaj na pocetku teme kako se steluje karb BVF 30N3-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirceta 1 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да ли би ми неко рекао како се подешава карб. на мз ес 150 из 1975 године. Имам нека упутства на немачком али бих волео на српском. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa prvim postom u ovoj temi pa cemo posle videti.Mora malo da se čita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo imali na MZ-u ovakvih dizna i gde bi mogle da se kupe nove ... koliko kostaju .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 28, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan takve nemaju, ali slicne imaju.. najveca MZ dizna(glavna) 135.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Mart 21, 2012 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem.. Mz mi trosi enormno mnogo sobzirom da je 125.. ume da izadje i po 10tak l u gradskoj voznji i to na vrh gasa! Karburator je cesto bio stelovan al mz i dalje guta, razmisljam da zamenim karburator sta mi preporucujete? hvala puno ljudi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem.. Mz mi trosi enormno mnogo sobzirom da je 125.. ume da izadje i po 10tak l u gradskoj voznji i to na vrh gasa! Karburator je cesto bio stelovan al mz i dalje guta, razmisljam da zamenim karburator sta mi preporucujete? hvala puno ljudi.. nov karburator ti preporucujem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 21, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Imam dobar karburator za 150 24mm ako te zanima javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Mart 22, 2012 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem.. Mz mi trosi enormno mnogo sobzirom da je 125.. ume da izadje i po 10tak l u gradskoj voznji i to na vrh gasa! Karburator je cesto bio stelovan al mz i dalje guta, razmisljam da zamenim karburator sta mi preporucujete? hvala puno ljudi.. nov karburator ti preporucujem!! dobro je da ne preporucujes nov motor ) Imam dobar karburator za 150 24mm ako te zanima javi se imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da ne preporucujes nov motor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolekamikaza 0 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: BALJEVAC Motocikl: MZ 125 ETZ Prijavi odgovor kao problematičan Imam dobar karburator za 150 24mm ako te zanima javi se koja je cena tog karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala pomoc oko nivoa goriva... Imam onaj karburator sto ima 2 sarafica,odnosno dve dizne za stelovanje lera i vazduha,za 250ccm. Mislim da mi je previsok nivo goriva,pa sam hteo da pitam da li moze neka skica kako bi trebalo to da stoji,plovci u odnosu na glavnu diznu,koliko ona treba da bude ispod plovaka?? I da li ima nekog znacenja u potrosnji ona dizna za vazduh,sto stoji spolja,pored one za ler?? A video sam tamo na pocetku one tekstove ali nisam nasao nista za nivo goriva i te slike ne mogu da otvorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo imali na MZ-u ovakvih dizna i gde bi mogle da se kupe nove ... koliko kostaju .... ako ne kasnim ova 140 je ista kao na karburatoru za frezu imt 506 mislim da je karburator bing,a one za srafciger mislim da su iste kao na zastavinom karburatoru tj od juga keca i lade za ler ali je glava malo veca za srafciger, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 23, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nema veze nivo goriva sa potrosnjom... nivo ima veze kad treba plovak da zatvori dovod goriva da ne preliva karburator i da imas dovoljno goriva u loncetu kad opalis pun gas(da se ne ugasi u sred nedostatka goriva).. okrenes naopacke karb. i meris plovak treba da je 27mm od ivice na koju ide diktujuca gumica, pa okrenes normalno plovak treba da je 33mm od ivice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan nema veze nivo goriva sa potrosnjom... nivo ima veze kad treba plovak da zatvori dovod goriva da ne preliva karburator i da imas dovoljno goriva u loncetu kad opalis pun gas(da se ne ugasi u sred nedostatka goriva).. okrenes naopacke karb. i meris plovak treba da je 27mm od ivice na koju ide diktujuca gumica, pa okrenes normalno plovak treba da je 33mm od ivice.. E hvala! Merim ukoso,jel tako,posto nije skroz u vertikali ivica i plovak??? I na tom razmaku od kojeg ide plovak gore,dole treba namestiti da skroz otvara i zatvara diznu,odnosno ono perce na plovku da zatvara i otvara diznu?? Moram te sada jos nesto pitati... Jel ima veze ona dizna za vazduh,sto je spolja na karburatoru,sa potrosnjom? Ne znam kako da malo smanjim potrosnju,vuce dobro i ide,ali zna da potrosi i 5,5l... A ona glavna dizna mu je 125,koju otvara iglica... A iglica mi je na 3 onom zubicu od dole,ima samo jos 1 iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 23, 2012 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan smanjis ruku na gasu i nece trosi ... (dodata slika) Promenio April 23, 2012 član Šumi Zmajček Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan smanjis ruku na gasu i nece trosi ... Hahahahahhaha A ozbiljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 23, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan smanjis ruku na gasu i nece trosi ... Hahahahahhaha A ozbiljno? Potrošnja od 5 - 5,5l je normalna za taj agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 23, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja od 5 - 5,5l je normalna za taj agregat. kako kome.. meni je normalno 4,5-5l (otvoreno/grad) dok naprimer po vecim gradovima(po BG-u) oko 6l... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 24, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja od 5 - 5,5l je normalna za taj agregat. kako kome.. meni je normalno 4,5-5l (otvoreno/grad) dok naprimer po vecim gradovima(po BG-u) oko 6l... Zanimljivo. Meni je više trošio na otvorenom, nego po gradu... Do duše to moje otvoreno je mahom bio auto put, a ne neki regionalni, pa mi to negdde dođe i logično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...