avijaticar 142 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, cestitke na trudu i ispunjenom snu. Imao sam takav model igracku, kupljen u Beogradjanci, kad sam bio mali i terao ga po sobi, al ga nikad nisam video 1:1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 26, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda predobro, stara skola! Sa srecom da se navozate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan E sad nemaš izgovor ,na leto te čekam sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Maj 8, 2014 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 dana sredjena korpa kvacila (imam i napravljen alat za livenje ublazivaca udara kvacila-pasuje za vise modela Kawa) a stavljen i lanac 530 16/38 umesto 630 13/33, tako da je resen problem krajnje brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Maj 8, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo izgleda. Mnogo lepo i ide. Video uživo. I probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Свака част на труду.Кад га видим на слици,вреди сваку пару,могу да замислим какав је тек уживо! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Maj 31, 2014 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep moped sto bi rekli neki. Jedino je greota da pokisnes sa tim motoronom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki a lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
faraonle 0 Napisano Jul 17, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan evo da posaljem jednu sliku i mog lepotana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Novembar 9, 2014 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Letos je uradjen prenos umesto 630 stavljen normalan 530 lanac ,dobitna kombinacija lancanika 38-17,predjeno oko 6000km bez ijednog problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Novembar 9, 2014 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ovog Kawasakija, starije Honde, itd. ne mogu precutati utisku da su se tada pravili lepsi motocikli i na drugaciji nacin. Danas jesu stvari puno bolje po pitanju izbora ali ovo mi ima smek i daje mi utisak pravog motocikla koji recimo nemam gledajuci motocikli na sajmu, pogotovo srednju klasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Novembar 9, 2014 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kawa LTD, cb750c, sve Magne, svi gsl modeli xs650hs,oni su za mene sinonim za motocikl.Tada si mogao ,recimo sa Magnom VF1100c da juris 215 a bio je to custom.Punih 7 god sam vozio gl1100a koji je za mene i danas vrh udobnost ,brzina pristojne kocnice,hidropneumatsko ogibljenje sa signalizacijom i mooocna pojava. Secam se jednom mislim 1987 parkiram se na terazijama ispred Moskve odem da kupim nesto i vracam se,kad ono 15 tak ljudi se skupilo i zija jedva sam se probio kroz rulju,tad je imati goldwing bilo pojam ehh. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Novembar 10, 2014 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno ko ovo kupi da iz Louisa naruci NevrrDull fatu i da trlja ovo jednom nedeljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...