PECA BMW 1121 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan http://advrider.com/...d.php?t=1032715 instaliraj vlc player i skini listu ADV DAKAR 2015 listu tv kanala i gledaj uzivo tv france 4 i ostale El' samo meni ili jos nekom ono na ADV deluje nepregledno i komplikovano ... ama bas ic ne kontam ono sarenilo tamo . Aj ako se snadje neko nek pusti uputstvo ... ko li napisa onakvo sarenilo od posta da mi je znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan evo ovde ne mora nista da se instalira : http://www.stream2video.tv/countries/france/france-4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katzoli 364 Napisano Januar 5, 2015 Svrati ponekad, 126 postova Prijavi odgovor kao problematičan DAKAR 2015 Na zalost pao i odustao 66 GABOR SAGHMEISTER (SRB)KTM WITHDRAWAL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 696 Napisano Januar 5, 2015 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan E JBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 5, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda se Honde uozbiljile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je lakse povredjen...slomio ruku. Jel ima neke informacije, kako je Gabor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Januar 5, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi?Veoma nam je zao nadam se da je on barem kolko-tolko ok. :-(( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 5, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan http://www.dakar.com/dakar/2015/us/withdrawals/bikes.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 5, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Polomio je ruku i motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 5, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E jbg... Šta da se radi - život ide dalje... Gabore, brz i lak oporavak ti želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Januar 6, 2015 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji mu je skor učestvovanje - odustajanje? Ovo mu je valjda 7. Dakar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale018 1 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera RX 200 Arizona Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio 8. dakar na koji je uredno prijavljen i to je 2. odustajanje, 5. je zavrsio a jednom je otkazana trka(to se mozda i ne racuna) Inace, bas mi je krivo, ovo je jedno od takmicenja koje najvise volim i redovno pratim. Ali jbg ipak je se desilo to, pao je i slomio ruku(saku), prilicno i motor pa je morao da odustane.. Bilo kako bilo, kapa dole Gabore! Brz oporavak zelim pa te gledamo i sledece godine nadam se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Advokat 25 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opasno sam se smorio kad sam cuo da nece moci da nastavi. Ostaje sledece godine da nas obraduje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, vise mi se i ne gleda Dakar. Jel se pravi neki docek gabora na aerodromu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 6, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan SPT-RELI-DAKAR Sagmajster naleteo na stenu ispod peska i slomio ruku NOVI SAD, 6. januara 2015. (Beta) - Motociklista Gabor Sagmajster odustao je od daljeg uccesscha na Dakar reliju jer je tokom druge etape slomio ruku, possto je, kako je objasnio, nalateo na stenu ispod mekanog peska. "Bio je mekan pesak, pa nisam video jednu stenu ispod peska, ssto mi je zakoccilo prednji toccak i prebacilo preko volana. Ukazana mi je prva pomoch, ali je konstatovano da moram na operaciju", rekao je Sagmajster za Radio-televiziju Vojvodine. Druga etapa vozzena je sinoch od Vila Karlos Pasa do San Huana u Argentini. Dodao je da mu je jako zzao ssto se njegovo uccessche na Dakar reliju zavrssilo na takav naccin i ssto che pre vremena morati da se vrati kuchi. "Sad mi predstoji povratak kuchi, operacija i rehabilitacija. A, onda, pripreme za novi Dakar reli. Ovo me sigurno neche obeshrabriti", rekao je Sagmajster, koji sutra stizze u Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Januar 6, 2015 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Steta, bas steta. Eto izgleda koliko god imao vozackog staza, Dakar ima da ponudi neke nove muke za vozace. Brz oporavak i da sljedece godine bude do kraja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je iskreno zao, kad je meni ovoliko krivo, mogu da zamislim njega u celoj "Dakarskoj" euforiji, i da mu se to desi, i da mora na operaciju, steta, ali dobro, to je sustina tog sporta, kad se vec desilo, dobro je kad je i ruka.Zelim da se sto pre oporavi, i pracenje nece biti isto kao sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 6, 2015 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce Carlos Sainz povredio motociklistu u delu trase sa fesh feshom.Slomljena noga i vilica,Francuski motociklista prebacen u bolnicu u San Juanu na operaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Januar 6, 2015 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan JBG više sreće drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Januar 6, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Брз опоравак Габору Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Januar 6, 2015 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šaka u p.m. - potrajaće oporavak. Ne deluje preterano potreseno, izgleda da ima dobre živce. Ništa, navijamo za Stanovnika da se zdrav i veseo vrati kući! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Januar 6, 2015 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo Poljak Michal Hernik. Nije objavljeno kako, nađen mrtav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Januar 6, 2015 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A na zvaničnom sajtu... ni reči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Januar 6, 2015 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta rade sa tim rutama, ali kad jedan Stanovnik kaze da mu je drugi dan etapa bila najteza koju je vozio, onda je stvarno zaguljeno. Cudi me da u danasnje vrijeme ne uvedu neke cesce kontrole pozicije vozaca, da mogu da ih izvuku na vrijeme. Kao sto su prosle godine onoga nasli da halucinira, da su ga nasli ranije, bilo bi lakse svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...