terzin 30 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje,interesuje me dali neko ima iskustva sa ovim satorom Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 22, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja prezadovoljan. Malih dimenzija, lak za nosenje i lak je za montazu. Evo prosle godine u Zajecaru na gitarijadi. Spavali drugar i ja. Mesta ima za veliki dusek i nase stvari sa strane. Za tu cenu, mislim da se jakoo puno dobija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam, koristim, prezadovoljan. lak kompaktan kad se spakuje, a dovoljno prostran za 2 eventualno kad je frka 3 osobe. a i K_A_W_A ga je uzeo od mene....imam još koji ako zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 24, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan imam još koji ako zatreba Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan 45 evropskih..može i 40 sa kolege s foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je sator, ja sam zadovoljan. U njemu stane intex dusek na naduvavanje za dve osobe i jos prostora sa strane taman za torbe i kacige. Lako se montira i staje u torbicu pristojne velicine i mislim da je negde oko 2 do 3 kg tezine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Mart 25, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan đe bi moga da se kupi ovaj šator? ima li neki broj telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 25, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan đe bi moga da se kupi ovaj šator? ima li neki broj telefona? imaš PP ...da se ne reklamiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rile088 0 Napisano Maj 3, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok.sator nema sta. Ali kako se pokazao po nekom pljusku,kisi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 3, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To i mene zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba,posalji mi pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kupio pre nedelju dana ovaj sator, rasklopio ga kuci i deluje mi odlicno.Kad uporedim cenu i kvalitet mislim da se isplati kupovina ovog satora,sad videcu kako ce da se pokaze po nekoj kisi i losem vremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba,posalji mi pp imaš pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva sa kisom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Avgust 2, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Neki info , duzina sirina sklopljenog u torbi i takodje duzina sirina unutrasnjeg dela kada je rasklopljen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Strom 1 Napisano Avgust 2, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sator matuka 3(razlika u prednjem delu). Sad u julu koriscen po Alpima 5 dana od toga 3 noci kisa nigde ni najmanja kap vode nije prosla a kondez je bio po spoljnom delu. Treba malo pripaziti da unutrasnji deo ne dodiruju spoljni jer ce jedino tu provuci vlagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 2, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima još tih šatora i koje su im dimenzije da znam zbog duseka unutra. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost nemam više šatora...ako uspem da dovučem još jednu turu javljam prvo na bjb! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Gde ima da se kupi šator u prodavnici? Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Šator sam kupio pre mesec dana,prvenstveno zbog veoma malih dimenzija sklopljenog satora,tako da moze da stane u kofer.Dimenzije sklopljenog šatora su 50cm x 15cm tako da staje u kofer koji ima 46L i vece bez ikakvih problema.Takodje sam ga uzeo zbog cene i marke satora mislim da se najvise dobije za taj novac.Polovni dvoslojni satori se krecu od 30-35 evra pa na gore,mene je Kea3 nova u radnji kostala 40 evra tj.5000din.Nisam imao priliku da spavam na kisi ali mislim da necu imati problema,vodeni stub gornjeg dela šatora je 2000mm.Spavao sam na Borskom jezeru i unutrasnji deo je bio suv,nije bilo kapljica kondenzacije.Ovo dole su dimenzije satora,ali mislim da je duzima satora 205cm,ja sam 204cm visok pa sam morao da spavam po dijagonali šatora Oni duseci na naduvavanje staju bez ikakvih problema njihova duzina je oko 193cm.Ako vas jos nesto zanima tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Šator sam kupio pre mesec dana,prvenstveno zbog veoma malih dimenzija sklopljenog satora,tako da moze da stane u kofer.Dimenzije sklopljenog šatora su 50cm x 15cm tako da staje u kofer koji ima 46L i vece bez ikakvih problema.Takodje sam ga uzeo zbog cene i marke satora mislim da se najvise dobije za taj novac.Polovni dvoslojni satori se krecu od 30-35 evra pa na gore,mene je Kea3 nova u radnji kostala 40 evra tj.5000din.Nisam imao priliku da spavam na kisi ali mislim da necu imati problema,vodeni stub gornjeg dela šatora je 2000mm.Spavao sam na Borskom jezeru i unutrasnji deo je bio suv,nije bilo kapljica kondenzacije.Ovo dole su dimenzije satora,ali mislim da je duzima satora 205cm,ja sam 204cm visok pa sam morao da spavam po dijagonali šatora Oni duseci na naduvavanje staju bez ikakvih problema njihova duzina je oko 193cm.Ako vas jos nesto zanima tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo još adresa gde ima da se kupi mene ne zanima puno kvalitet jer je namenjen prvom kampovanju sa decom u dvorištu isključivo po suvom vremenu. Više se radi o samoj ideji šatora a za iste pare bi mogla i neka cerade da se stavi. Njima je to svejedno Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Samo još adresa gde ima da se kupi mene ne zanima puno kvalitet jer je namenjen prvom kampovanju sa decom u dvorištu isključivo po suvom vremenu. Više se radi o samoj ideji šatora a za iste pare bi mogla i neka cerade da se stavi. Njima je to svejedno Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Poslao sam pp da ne reklamiram prodavnicu nije u skladu sa pravilima foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nije protiv pravila da kazes ima tu i tu da se kupi ili ja sam kupio tamo i tamo.... Interesuje i mene pa ako ti nije problem napisi ovde a ako jesti pusti na pp... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 18, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje i mene taj sator.ako ne moze javno neka mi neko pusti poruku na pp Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...