jesin28 0 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Benzhou YY50QT-10 sa dva fara i sijalicama u njemu po 35 wata,balonke. Mnogo slabo sijaju,tako je otkad sam ga kupio novog. E sad bi voleo da znam jel cu dobiti jaca svetla ako povezem regler,tj ako na pin 30 dovedem struju sa akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Mart 20, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da čačkaš regler i vozi to kod električara jer po terminologiji kojom barataš elektroinstalacije ti nisu jača strana, a ono što treba tebi je da nadješ halogenku h4 od 35w i veži preko releja na oba fara naravno ukoliko namotaji to mogu da podrže bez pražnjenja akumulatora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesin28 0 Napisano April 6, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad sam video gresku u pisanju,mislio sam da povezem relej,a ne regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 6, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imas da kupis LED sijalice koje trose manje struje a svetle malo bolje od tvojih balonki. I rade od 9 do 16V tako da neces imati oih problema da ne semaforu kad stojis svetli kao sveca pa kad das gas one se pojacaju. Svetle otprilike kao obicne sijalice (halogene) od oko 45W. Jedna LED kosta oko 500-700 din. Probaj to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesin28 0 Napisano April 6, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas da kupis LED sijalice koje trose manje struje a svetle malo bolje od tvojih balonki. I rade od 9 do 16V tako da neces imati oih problema da ne semaforu kad stojis svetli kao sveca pa kad das gas one se pojacaju. Svetle otprilike kao obicne sijalice (halogene) od oko 45W. Jedna LED kosta oko 500-700 din. Probaj to jel one imaju leziste kao h4 sijalice?i jel si ti probao neku od njih,posto sam citao po forumuma da one samo sluze da te drugi vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 9, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imas lezista koja hoces. Jedno sto su maaaaalo duze od obicne H4. Pogledaj broj LUMENA kod LED koje kupujes pa onda kod H4 ili balonke pa ces videti koja je razlika u svetlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...