profesor momir 250 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Ponedeljak, slobodan dan, lepo vreme iako je mart...Ideja je otici u prirodu i to negde u blizini... Pravac selo Grabovci i posle suma Karakusa prema Obedskoj bari... pre svega sipanje goriva i polazak na put, punog rezervoara... Na samom ulasku u rezervat, stajem da cujem tisinu... nestvarno, potpuno novi svet u odnosu na onu prethodnu gradsku vrevu od pre sat vremena... Vozim se do dela sume koji me je letos podsetio kao da sam na africkom safariju... prizori nisu bas kao letos , ali ostavljaju utisak, jer suma jos nije prolistala... Motor parkiram u sumi, presvlacim se i polazim u setnju... Prizori nestvarni i poprilicno divlji... Dolazim do reke Save i trazim cilj ovog putovanja, a to je naper u visini ove sume, bar onako koliko sam ja to mogao da rastumacim na google earth u ... Orijentisem se u prostoru, ali napera nema nigde, mada na jednom mestu cujem jako zuborenje vode i shvatam, vodostaj je visok i reka je prekrila naper tako da se ne vidi, a tu je... Nema veze , eto razloga da se vratim opet na ovo mesto, drugi, put... Nastavljam sa setnjom...Izlazim na put i vracam se do mesta na kome sam ostavio motor... Usput nalazim na neke cudne sisarke, ako su to ove loptice...Vracam se nazad za Sabac i stajanje u konaku Tami i lagani rucak koji cesto uzimam na putovanjima, gljive na zaru i pohovani kackavalj...I na kraju svracanje do moto kluba na limunadicu i rezimiranje utisaka...Lepa voznja, lepi predeli, takva priroda a nadomak grada... Poydrav za sve bajkere i bajkerke... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 20, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и теби , лепо си искористио дан Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Mart 20, 2014 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put smanji slike, ogromne su. Sta je to naper ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1181 Napisano Mart 20, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put smanji slike, ogromne su. Sta je to naper ? Ja znam sta je naper ali ne znam zasto si ga trazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe ...dobro pitanje šta sam tamo tražio... Naper je nasip na reci, koji ima za cilj usporavanje vodotoka sa ciljem smirivanja ćudi reke i zaštite od plavljenja... Pa gledao sam gde bih mogao da se vozam a da malo izađem u prirodu, pa mi se ovo učinilo interesantnim... Inače konačno sam nabavio enduro motor i mogu da objedinim dve ljubavi, prve iz mladosti a to je planinarenje, nekad i alpinizam i sadašnju, vožnja motorom... Gledaću da smanjim fotke, samo da obnovim znanje sa image shakeom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bravo profesore,lepe fotke .sledeci put otvori dobro oci u tom delu ima mnogo divljih svinja .slobodan sam za vikend pa mozemo planirati neku voznju.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Mart 20, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja ocekujem Fazera kad ono medjutim... Pa lepa masinica jos i nova, neka lepo sluzi! Jel ono Salerov autobus ispred Civije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Mare... nisam spominjao ali u nekom ritu izlete ogromna svinja sa prasicima, ona na jednu ja na drugu stranu... mislio sam da je domaca, mada je bila ogromna... CB Fazer otisao... Tenera lutka... hehehe jeste Salerov autobus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan JBG hteo fotografije da uvecam ali sam izbrisao tekst a fotografije ostale iste... probacu ponovo... izvinjavam se , mnogo sam glup...ne ide mi ovo bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Mart 20, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha pa ti sve naopako, trebao si da smanjis slike bile su vec ooogromne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 699 Napisano Mart 20, 2014 Zainteresovan, 840 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Momire, drago mi je da si uzeo motor po mjeri. Sad mozes da vozis dje pozelis. Odlina Yamaha, i supervoznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Mart 21, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona, nova masina! Nek je sa srecom i u zdravlju je vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mikeli, Jokram, Zlaya... odavno sam zeleo enduro motor... masta moze svasta... zao mi je sto fotke i putopis nisu upakovani kako sam zeleo... u momentu prebacivanja zbog loseg interneta, sve se nekako uskomesalo, ali bice vremena i putopisa, ako bod da zdravlja... pozz momci i sve naj takodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Mart 25, 2014 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom nova masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera! Pravo otvaranje sezone! Masina je vrhunska! Ziveo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...