BobanBg 0 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr50 Ditech Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam Apriliu sr50 ditech, na njoj sve uradjeno full, pali odlicno, sve je ok, ali pre neki dan je pocela da me zeza mnogo, jer je pocela da se gusi i da ne prima gas, i kad skinem svecicu ona je crna kao ugalj. Po mom misljenju mislim da je do smese, ali me zanima da li neko zna, kada je crna svecica, da li to znaci da nema dovoljno vazduha u smesi ? I sta bi tu moglo da bude, protokomer, komp...itd ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 19, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan možda ti ova tablica pomogne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Mart 19, 2014 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat taj motor/skuter sta je vec ali mogu ti reci sta znaci "garava" svecica... "Bogatu" smesu uzrokuje visak goriva ili manjak vazduha u mix-u. Prljav filter vazduha ili zaglavljen mehanizam saug-a, pogresna toplotna vrednost svecice te se ista ne zagreva dovoljno da se samoocisti... Ja bih odatle poceo, prekontrolisi osnovne stvari pa idemo dalje. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...