gusar032 7 Napisano Mart 16, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovoj kacigi? Sastoji se iz 3 dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni je cool, posto je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam je juce na sajmu. Lepo izgleda, ali je manje-vise jet kaciga sa naocarima i plasticnom maskom preko usta. Sto se tice zastite prilikom pada u predelu lica i vilice je nepostojeca jer je maska tu vise zbog izgleda, eventualno nekih kamencica, buba itd. Mislim da mi je prodavac rekao da je bila 25 hiljada dinara. Licno, pre bih za te pare kupio neku full face kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 17, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Кацига изгледа "надркано"! Пробао сам је јесенас, кад сам куповао Еволајн 2. Мислим да је о.к. за вожњу по граду или за умерене брзине до 130 km/h. Купци на "Луисовом" сајту је добро оцењују, задовољни су квалитетом, некима је мало прегласна. Е сад, да ли баш вреди 25.000 РСД, то је друго питање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas dobro izgleda, ovih dana cu na sajam pa cu je i probati.Zvao sam neku firmu iz NIS-a i imaju je na stanju.Covek mi je rekao da mogu izaci u susret sa 5% popusta, sto na kraju iznosi 217e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, je l ima Evoline na sajmu? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu sam danas na sajmu probao i mislim da je odlicna po pitanju estetike, ali po pitanju kvaliteta nisam siguran da vredi bas 2 glave. Mnogo kvalitetnije mogu za tu kintu da se uzmu, po meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 265 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Mene podseca na gas maske vojnika iz video igrice S.T.A.L.K.E.R. Mada mi je ova "predator" za nijansu "opakija " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Mart 23, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je stvarno preterivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 11, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan BAs naleteo na ove kacige kod prodavca na veliko. Pitao sam da mi izadju u susret za bas ovu kacigu i kaze da moze za 110 dolara da mi je posalju. Ili 2 za 180 dhl isporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gusar032 7 Napisano Maj 13, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan BAs naleteo na ove kacige kod prodavca na veliko. Pitao sam da mi izadju u susret za bas ovu kacigu i kaze da moze za 110 dolara da mi je posalju. Ili 2 za 180 dhl isporuka. I ja sam video da su ogrmne razlike u ceni, pa mi nista nije bilo jasno.Ako je takva stvar ja bih porucio jednu... Ako moze, javni se da se dogovorimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejbob 0 Napisano Septembar 15, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan dali ste kupili raw kacige sa tog sajta gde je bila 110$ ? dajte neki link , nemogu je naći ispod 170e . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 15, 2014 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ako porucujete DHL-om sva roba se obavezno carini. Davno sam porucivao neke delove preko njih. Najveci problem je sto treba naci i platiti speditera koji je spreman da preuzme papirologiju, ako resite to sami da radite naoruzajte se strpljenjem, vremenom i parama. Njihovi spediteri traze min. 50€ bez obzira na cenu robe. Kada se sve to na kraju sabere, izadje skuplja pita nego tepsija. Kaciga extra izgleda, ali je kao sto vec rece kolega pretezno za gradsku voznju. Za vece brzine mislim da ne pruza dovoljno sigurnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 265 Napisano Septembar 30, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan nedavno sam kupio ovu kacigu ali u crnoj boji, ove tzv " soyuz " nisu imali na lageru. prednosti: prilizno je lagana, naocare su tamne, marke "carl zeiss " i prilicno lepo stite od sunca, veoma prost i kvalitetno izradjen sistem zakljucavanja uz pomoc nazubljene kopce, prilicno atraktivan izgled. mane( koje sam ja uocio): slabo periferno vidno polje , postava se ne skida, prilicno je bucna vec na 50, 60 km/h, jer propusta vazduh izmedju naocara i skoljke kao i sa donje strane.( podkapa ili cepovi za usi mogu ublaziti buku) lep modni detalj i samo to, nedovoljno da opravda prilicno visoku cenu, uz zastitu poput neke dzet kacige, u luisu je oko 240e dok je "soyuz" verzija jeftinija. ako nekog interesuje jos nesto neka slobodno pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva,koristi li je neko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 2, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pa rece covek nedavno sam kupio ovu kacigu ali u crnoj boji, ove tzv " soyuz " nisu imali na lageru.prednosti:prilizno je lagana, naocare su tamne, marke "carl zeiss " i prilicno lepo stite od sunca, veoma prost i kvalitetno izradjen sistem zakljucavanja uz pomoc nazubljene kopce, prilicno atraktivan izgled.mane( koje sam ja uocio): slabo periferno vidno polje , postava se ne skida, prilicno je bucna vec na 50, 60 km/h, jer propusta vazduh izmedju naocara i skoljke kao i sa donje strane.( podkapa ili cepovi za usi mogu ublaziti buku)lep modni detalj i samo to, nedovoljno da opravda prilicno visoku cenu, uz zastitu poput neke dzet kacige, u luisu je oko 240e dok je "soyuz" verzija jeftinija. ako nekog interesuje jos nesto neka slobodno pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 265 Napisano Mart 2, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto sam naveo gore i dalje vazi osim sto nisam odmah skapirao da se postava skida. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...