Funky 150 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi da ima rok trajanja na kutiji je utisnut. Ja sam smirglao vizir 2000 pa 4000 i onda xerapol, sve je izvukla... mora dosta jako da se pritisne a osetices po tome sto pasta kada se dovoljno dugo/jako utrljava povrsina pocinje da se zagreva od nje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 6, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazite samo jer znam da se nekim desilo da vizir na kacigi posle poliranja, amaterskog, dobije kao neku diopriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosio kod farbara, čovek je probao da ispolira finim šmirglama i preprskao je nekom kristalnom bojom za poliranje farova na kolima, i vizir je bio neupotrebljiv, dobio je boju. Inače farovi su ispali kao novi :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poliranje vizira je OK ako necete da vozite po mraku, kad naidje auto iz suprotnog pravca ukazace Vam se zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se uradi antihologram pastom na kraju bude extra. 3 dana... jako se lako grebe posle toga i jedna kisa i brisanje vizira prstom i kraj. Kad naidje auto u susret ceo vizir bljesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 30, 2017 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj Airoh polirao nekoliko puta. Nosim tu kacigu i na sankama pa cesto granje mlati po njoj. Polirao sam malom pneumatskom polirkom. Smirgla 2000 i finija. Ako imate dosta strpljenja moze da se odradi kako treba. Ja nemam problema naspram farova.I sigurno je tacno da se posle poliranja lakse grebe, ali ne bas na svako ciscenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I da, pricam o masinskom poliranju. Nisam siguran koliko bi vremena trebalo rucno. Smirgla 2000, 4000, pa 3M pasta, 3 granulacije, gde je poslednja naravno antihologram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...