drumskalisica 8741 Napisano Mart 17, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a, nisam otvarao tu sliku ( mislio sam da je mala ). E pa vidim da je i neko drveće izraslo tu - a nije ga bilo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Штета. Не знам само како се примило ту. Једино што је добро што није баш на по' стазе никло. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se to da resiti i srediti, kose i srpove u ruke, testere i lopate i da vidis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 18, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan и од пар језера остало је још једно са водом, на ком се лети купају, а остала су пресушила. 2 jezera su ostala .... veliko sa leve strane i manje sa desne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А онда можда са те стране, ја увек долазим из Колоније атарским путевима. Хвала на информацији у сваком случају, ово нисам знао Срп обавезно, да се пробије кроз ову трску. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 18, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da svratm neki dan da provozam, nemam kros ali volim Eto recimo u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Srdjan (Svaler) i ja smo i dogovarali u subotu u toku dana da odemo do staze da provozamo malo da vidimo u kakvom je stanju i sta bi se trebalo uraditi da se ona dovoede u red... Bilo bi extra kad bi se nasli pa svi zajedno da odemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 18, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Srdjan (Svaler) i ja smo i dogovarali u subotu u toku dana da odemo do staze da provozamo malo da vidimo u kakvom je stanju i sta bi se trebalo uraditi da se ona dovoede u red... Bilo bi extra kad bi se nasli pa svi zajedno da odemo... Racunajte i na mene Borise.Docu da pomognem i da se zezamo malo...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па eто, могли би онда да се организујемо да одемо у суботу, чисто у разгледање, и да удетаљишемо планове за даље шта и како? Нек се дода на списак ко би још ишао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Srdjan (Svaler) i ja smo i dogovarali u subotu u toku dana da odemo do staze da provozamo malo da vidimo u kakvom je stanju i sta bi se trebalo uraditi da se ona dovoede u red... Bilo bi extra kad bi se nasli pa svi zajedno da odemo... Racunajte i na mene Borise.Docu da pomognem i de se zezamo malo...!!! E super... javim ti kad se mi dogovorimo za kretanje pa naletis... ja cu od petka navece biti u N.S.u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 18, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savjet vam je da se prvo raspitate u čijem je to vlasništvu ... da vas nebi netko rafalom isprafio ... :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Видећу ја сутра да се распитам у селу, да ли то уопште има власника. Ако не покушаћу да нађем човека који је то направио, и на чијој земљи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 19, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da zemljište pripada ciglani. Čovek koji se tu redovno vozio ( dok nije slomio nogu ) je terao nekog Kawasakija 400 - 500 ccm - krosa. Na stazu je dolazio sa crvenim pik-apom bez nadgradnje ( Zastavin pik-ap ), a na zadnjem tovarnom delu je imao napravljenu ogradu od debelih prohromskih cevi. Možda ga nađeš po ovom pik-apu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Видећу ја сутра да се распитам у селу, да ли то уопште има власника. Ако не покушаћу да нађем човека који је то направио, и на чијој земљи. Jedan moj drugarje pravio stazu a zemljiste je od ciglane koja vec godinama nije u funkciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 19, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Видећу ја сутра да се распитам у селу, да ли то уопште има власника. Ако не покушаћу да нађем човека који је то направио, и на чијој земљи. Jedan moj drugarje pravio stazu a zemljiste je od ciglane koja vec godinama nije u funkciji. Sto znaci da nas nece niko rafaljnom paljbom poterat'... Mi svakao planiramo tu stazu vratiti u funkciju i da imaju ljudi koji zele da vezbaju voznju off-a, nikako da skrnavimo i unistavamo neciji posed ili zemlju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 19, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Сале, јел у питању Дуда? Чуо сам само да се зове Дуда тај ко је правио стазу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Сале, јел у питању Дуда? Чуо сам само да се зове Дуда тај ко је правио стазу. Jeste on je u pitanju ....staza je bila extra sredjena ali od kad on vise nevozi sve je propalo. On je puno para i truda ulozio ... delimicno se i bagerom radilo oko staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 19, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Шта мислиш Сале да се чујем са њим, да ли би се сложио са овом нашом идејом? Или би можда имао нешто против? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan covek je skroz ok tako da nece biti nekih problema...on licno vise nebavi tim sportom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 19, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Шта мислиш Сале да се чујем са њим, да ли би се сложио са овом нашом идејом? Или би можда имао нешто против? Svakao bi trebalo da ga kontaktiras i upoznas sa nasim planom... Ipak je to covek sam pravio i za svoje potrebe... A mozda bude i imao savete za nas kako da sto bolje vratimo stazu u stanje normalnog koristenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dosta piva se popilo tu na stazi Mekana je zemlja jako,to jest pesak, vozili su se po sat vremena i tri sata lopata asov namestali su stazu i tako u krug. Inace mozete pitati Dudu kako staza funkcionise jer je on tamo proveo ihaj.(Norbika,Misika,Robika,Vedjelek mali...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 19, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ti b Arpi mga doneti neko piv tu na stazu pa da se druzimp...ja cu malo mesa.... Послато са LG-E460 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 20, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Причао сам са Дудом,скроз коректан човек, драго му је што неко жели то да обнови, отворио ми је очи за неке ствари којих нисам био свестан, дао неке савете за почетак, одмах рекао да неће бити лако али да смо у предности што нас је више а он је све радио сам, пожелео нам пуно среће и да ће му бити драго ако успемо да вратимо бар 80% онога што је било. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 20, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И додаје ако то успемо, да ћемо се онда моћи лепо возати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...