Svaler 1990 Napisano Jun 19, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Борисе, кад ћеш до Темерина свратити? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 20, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u nedelju naletim malo do staze... javicu se ako krenem na tu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan E drusto juce i danas sam bio na stazi i odusevljen sam trenutnim stanjem Staza je skorz sredjna , vise nema trave i trske od pola metra od kojih se pre put nije video... Ako ima zaniteresovanih (a znam da ima ) mozemo se skupiti ,provozati se, zeazti Evo par svezih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 29, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kaква је тек летос била... И ово је дечко који је средио стазу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno dugoooo nisam bio samo da ostane ovakva kakva je, da ne bude opet zapustena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A gde je tačna lokacija? Google maps? Jel treba nekog pitati da bi se vozilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jun 30, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija https://www.google.rs/maps/@45.4039189,19.911958,406m/data=!3m1!1e3?hl=en Nikog nemas da pitas, to zemljiste je od ciglane stare, odes i vozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 30, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima zainteresovanih da se skupimo u subotu da djiramo u Temerinu ? ja bih krenuo iz Rakovca, vučem prikolicu pa mogu da pokupim još bar 2 motora usput... fora je da nas bude, može i nema roštiljijada da se organizuje pored staze, za predah ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi zeleo sledeci vikend, vreme bi trebalo biti lepo i skup u Temerinu je tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 28, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan За викенд (нисам био нити знао за догађај, управо гледам слике на фејсу) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Septembar 28, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Perverzija I moji palancani (BAP racing team) su tu na snimku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 29, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ovo ide odličnim smjerom naprijed... ali ima tu još jako puno posla da se napravi prava staza sa svim elementima koji su potrebni za pravu stazu .. ali bar više nije zapušteno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Bane vreme je da kupis neku 2t zujalicu i pridruzis se timu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Octobar 12, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Bane vreme je da kupis neku 2t zujalicu i pridruzis se timu To c e sigurno biti a dok to ne dodje ti javi kad budete ponovo peglali da dodjem i navijam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javi i meni , jos ni jednom nisam prisustvovao tako necem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Octobar 14, 2015 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Vozicemo ovih dana u tovarisevu. Staza je solidna,jos ovih dana ima kise sad je fino natopljen teren.Bane ti si tu javi se imas br. pa svrati da provozas koji krug da osetis cari 2t masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 21, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DZONNAC 1 Napisano Februar 13, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Momci šta se dešava sa stazom, niste valjda odustali?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U nekaima jos ima nade Trenutno sklapam jednu dt 125 koja ce biti iskljucivo za stazu, ali ove god jos ni jednom nisam pogledao stanje staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 13, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan DT125 ?!? Isplati li se to slagati za stazu ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amerikanac 0 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi izdržao F 800 GS na ovom putu uzgred ja sam početnik Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi izdržao F 800 GS na ovom putu uzgred ja sam početnik Sent from my iPhone using Tapatalk Izdrzao bi...samo da ga ne vozis kao full kros na stazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mogli bi se skupiti , nisam od prosle god bio na stazi Valjalo bi malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mogli bi se skupiti , nisam od prosle god bio na stazi Valjalo bi malo Ja jedino da uzmem neki traktor pa da dodjem na stazu...hehe...moj TDM ne bi izgurao ni jedan krug na stazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam dt-a , dacu ti i njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...