Elektrometla 86 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan skinuh ja danas akumulator sa mog Horneta 600 '02, cenim da mu je vreme za zamenu... unutra je bio Unibat cbtx4l-bs... zaguglam ja isti model i vidim da neki dileri taj model prodaju kao 3Ah a neki kao 4Ah... koji sad meni treba? takodje, primam i predloge za neki drugi model i proizvodjaca akumulatora za moj motor koji bi bio odgovarajuci, sa dobrim odnosom cene i kvaliteta... takodje, ako znate napisite i njihovu okvirnu cenu... hvala unapred.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Mart 13, 2014 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam to je akumulator bez odrzavanja, kod njih je amperaza uvek za broj manja od onoga sto pise u oznaci tj cbtx4l-bs je 3Ah, barem kod Landport baterija mada verujem da je i kod ostalih proizvodjaca. Al' mi malo cudno da hornet koristi akumulator tako male snage ako jeste ta snaga uvek mozes uzeti amper ili 2 vise, nece smetati samo da su dimenzije odgovarajuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Mart 13, 2014 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bas gledao na http://www.landportbv.com/pages/en/search.php?type=motorcycle taj akumulator definitivno nije za horneta, tebi treba oznaka YTX7L-BS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ja htio bas da kazem da nije za horneta. Definitivno . U mog horneta fabricki je dosao 8,6ah, i moj je ove zime crkao tako da se sad spema kupovina novog. Najvjerovatnije cu uzeti 9ah. Da fabricki se preporucuje zatvoreni sistel ili gel akumulator Sent from my HTC One using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ma sad i ja vidim u Hornetovom service manualu da stoji 12V-6Ah.... to je jedino problem sa dimenzijom, kako da ga ubodem da moze da stane ispod one plastike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Mart 14, 2014 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan YTX7L-BS je fabricki za horneta svim akumulatorima te oznake su iste dimenzije tj standardizovano je. duzina 114mm dubina 71mm visina 131mm za ovaj model, premeri prostor, uporedi mere i eto, mada ako nije nista cackano i prepravljano po katalogu je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da nije, mada sa starim vlasnicima nikad se ne zna hvala na trudu, nadam se da cu nekad moci da se oduzim... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Mart 14, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio za 95 eura Landport Lithium. Jaca, manja, laksa (10x), izdrzljivija.... Jedini problem je punjac... sad bas kopam internet da nadjem s cim da je napunim ako se isprazni. Poslao sam emali i Lanportu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Mart 14, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Odes lepo u "Andreju' u Kisacku 48,imaju sve vrste akumulatora,ja sam lane kupio gelski akumulator za 3950din za mog kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Mart 14, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su bas te mere koje je kolega Jevtic postavio.moj akumulator je 12v8Ah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...